Следва

Седмица на висшата мода в Париж. Оправдаха ли очакванията ни висшите лейбъли

Любимката на блогърите Анна Дело Русо казва - Да си стрийт стайл е като професия

Анна Дело Русо, стилист и моден редактор в японския Vouge, заяви че авторът на The Sartorialist Скот Шуман и е...

All fashion преди 14 години

Анна Дело Русо, стилист и моден редактор в японския Vouge, заяви че авторът на The Sartorialist Скот Шуман и е изградил втора кариера като стрийтстайл звезда.

Преди време модните стилисти бяха по-скоро невидими, на преден план беше дрехата, а моделът, фотографът и целият екип зад тях оставаха в сянка, но стилистите са си стилисти.

Те умело режисират и собствените си визии и сега, когато апарата се обърна към тях, те бяха готови да изглеждат адекватно, казва в интервю за Swide Aнна.

Тя споделя още, че цялата подготовка на облеклата й е същата като да режисира брой на списание.
„Целият стрийтстайл в наши дни е като работа, то е дълго планиран и премислян предварително. Аз се подготвям около 6 месеца преди модните седмици. Избирам дрехите (около 90 аутфита за всяка седмица). Мисля за това, което ще изглежда добре пред камерата. Надявам се само всичко това да не свърши изгубило спонтанността си и да стане фалшиво.”
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.