Следва

Лисичката от Океана

Зендая (2021) като Бионсе (2003) на BET Awards и как момичето постига ТАКИВА крака

Две са най-епичните случвания от наградите BET - обявлението, че Карди Би е бременна за втори път, и този стилен recreate момент на 24-годишната Зендая 

All fashion преди 2 години

Вторият споменат стана възможен с полезното съдействие на Versace и извадената от архива лилава рокля, която Бионсе носи на същото събитие през 2003-та, изпълнявайки любимия jam на годината - "Crazy in Love".

Донатела Версаче е страстен привърженик на идеята на Зендая и стилиста й Лоу Роуч: "Зендая! Снощи изглеждаше просто сензационно“, написа дизайнерката в Инстаграм. "Никога няма да забравя как Бионсе носи това през 2003 г. Труден момент за пресъздаване, но ти успя без усилие! You got me looking! ”


Всичко за Зендая, звездата в един от най-гледаните филми на Netflix в момента - "Малкълм и Мари”


Ние сме впечатлени (освен от модерната интерпретация на тоалета) от фантастичните крака на актрисата - дълги, тонизирани, блестящи и много стройни! Сигурни сме, че това се дължи на детската й любов към футбола и баскетбола, но определено не и на редовни фитнес тренировки, защото хубавицата мрази да ходи на фитнес и го прави изключително рядко. За сметка на това обича да се катери. Не остава за какво много да се хванем, освен да хванем гората, буквално, искайки крак като нейния, но задължително следваме трите топ спорт съвета на Зендая:

1. Спортът трябва да е забавен!

Зендая подканва да се забавляваме, докато спортуваме. "Знам, че няма да съм щастлива след тренировка, ако не ми е било приятно и не съм си изкарала добре." Танците са най-хубавият пример за забавна активност. 

2. Движението трябва да е приоритет на всеки! 

Макар да не обича фитнес, актрисата публикува следната тренировка на сайта си, която можем да правим и у дома или навън с малко допълнителна екипировка. Любимите й упраженения са: 

Тренировки за ръце с ластици
Велосипедни коремни преси
Кръгови тренировки
Лицеви опори
Вдигане на краката от легнало положение
Клек от разкрачен стоеж
Wacky jacks
Стандартни клекове
Напади

3. Глезете се!

Зендая е една от най-добре изглеждащите млади жени, за които сме писали, но истината е, че мадамата не внимава много с хранителния си режим. Тя не яде много повече сладолед, отколкото зеленчуци, но от години е вегетарианка, което видно се отразява много добре. 


Beauty Expertise: трима експерти за това защо да спрем да ядем месо


 

 

 

 

More All fashion