Следва

МИСИЯ „ЖЕНСКО БЯГАНЕ”: ВЪЗМОЖНА

Моят Sugar Daddy, с 40 години по-възрастен от мен - очарованието на отвращението

"Това е игра на контрол и всеки ден е манипулиращ водовъртеж" 

Love преди 2 години

Ако видите мен и Франческо заедно отдалеч, ще предположите, че ми е баща. В края на краищата той е в средата на 60-те, аз съм на 24. Но, ако ни наблюдавате внимателно и чуете как той ме нарича - „маце", и доловите блясъка в очите му, докато флиртувам с него, ще разберете, че няма нищо семейно в тази връзка.

Франческо ме отблъсква визуално, но кой се хваща с Sugar Daddy заради външния вид? Той е натрупал стил и класа (благодарение на собствения си бизнес и наследените фамилни пари), културен, щедър и умен е, добре, де, може би не толкова умен. В края на краищата той е манипулиран от момиче, което е с 40 години по-младо, да живее в тригодишна лъжа, за която си плаща като поп.

Предполагам, че може да се каже, че го „наследих" от една приятелка от Малта. Алисия първа излиза с Франческо и по време на двегодишната им връзка (те са „истинска двойка", макар и във връзка, изградена върху неговите пари), аз имам време да изучавам динамиката по отношение на всички разходи, луксозни вечери, нейните изисквания, отворената чекова книжка и прочие. Очарована съм. И отвратена, в еднаква степен.

Местя се в Лондон, за да уча, а по същото време връзката им започва да се разпада. Приблизително тогава почина и баща ми. Той бе не само любимият ми човек, но и моят ментор. Докато беше жив, не бях лишена от нищо. Със скромната сума, която наследих, буквално се разцепих от похот и гуляи, за да изтръгна мъката и болката от сърцето си. 

Скоро Франческо започна да ме преследва, бомбардира телефона ми и долетя в Лондон от Малта, за да ме изведе на разходка в града. Започнаха излизания по най-яките ресторанти в столицата, поръчвахме от всичко в менюто, полято с литри от най-скъпото вино. Все пак до този момент аз отлично съм го опознала като "партньор" за маса, така че не ми се струва странно, че се мотаем по заведенията. Освен това на този етап все още няма подаръци, а само пари в брой за таксита и абсолютно никакво чудене кой оправя сметката.

Все още успявам да се преструвам, че сме просто приятели, малко необичайно приятелство, разбира се, но все пак невинно. Но нещата бързо ескалират. Първият път, когато си искам пари от Франческо е за наема. Точно така, той ми превежда 1000 лири. Абколютно нелепо и страшно лесно.

Не след дълго поемам ролята, овакантена от Алисия. С всяко негово идване увереността ми се засилва и изискванията ми се увеличават.

Днес той е моят личен банкомат за свободно течащи пари и подаръци. Това ми позволява да се глезя както сметна за добре - и да имам много скъпи вкусове. От здрава банкова сметка и личен треньор, до специални и неограничени спа кредити, месечни бюджети за Net-a-Porter и бездънни запои в ресторанти със звезди на Мишлен. Само щраквам с пръсти и те са мои. Франческо казва, че „е отгледал чудовище", но знам, че това му харесва. През годините вероятно му изсмуквам 250 000 британски лири - в брой, подаръци, пътувания и вечери.

Той е толкова щастлив с мен, че дори не е нужно да спя с него, за да получа това, което искам. Ето сделката: Казвам му, че съм несексуален човек и той не може да ме докосва, да ме целува по устните или дори да ме хване за ръка. Това не означава, че не усещам похотта му. Той буквално светва, когато стане дума за секс. Но, знаейки колко много ме иска, това ме кара да го мразя още повече, съответно ми е приятно да го оставям да страда.

И така, без интимност, как да запазя сладкото си татенце? Като главна роля в тази мрачна продукция, аз се научавам да играя перфектно ролята на Лолита. Връзката ни може да не е сексуална, но не е и повърхностна. Ангажирам се да го накарам да почувства, че между нас съществува истинска връзка и в известен смисъл такава наистина съществува. Той е базиран между Малта и Париж, така че прекарва доста време в движение и намира оправдание да ме посети в Лондон. Постоянно говорим и по телефона.

Разработвам цял комплекс от хитрости, за да го накарам да се чувства секси - като го моля да отреже етикета на нова рокля, която сме купили заедно, например. Когато излезем на вечеря, флиртувам с други момичета и ги каня на масата ни, за да добавят някаква фалшива тръпка в живота си, като им позволявам да се поглезят. Понякога те усещат какво става и започват да душат около моята територия. Той е моята награда - аз съм кралицата и ще пребия всяка жена, която се опита да използва мъжа ми и да ме измести от позицията ми.

Ако се чудите защо се е хванал в капана без секс, това е защото не сте ме виждали. Аз съм красива - не се хваля, това е просто факт. Освен това съм умна, така че типът разговори, които водим, често са дълбоки и ангажиращи.

Може би го правя лесно? Не осъзнавам психологическата жертва - мисля си, че имам идеалната сделка. Истината е, че продавам душата си. Франческо плаща живота ми при условие, че може да контролира движенията ми. Не мога да направя нищо, без той да ме разпита кой, къде, какво, и винаги съм хваната между няколко лъжи. Да го поддържаш доволен е работа на пълен работен ден; той е копнеещ и драматичен, и склонен към интензивна ярост, когато е пиян. Като бик на червено, в очите му се появява поглед, който ме смразява до дъното на душата ми.

Веднъж резервира двойна стая в хотел и аз трябваше да спя в едно легло с него. Ужасяващо е. Преструвам се на дълбоко заспала и се свивам възможно най-далеч. Не знам кое е по-лошо - да лежиш до него или да го виждаш по боксерки на следващата сутрин.

Тъй като манията му към мен ескалира, нараства и моята зависимост от начина на живот, който той осигурява. Финансовата предпазна мрежа забавя растежа ми. Трябва да се науча как да нося отговорност за себе си и да се справям с последствията от своите действия.

Повечето приятели, които знаят за Франческо, отказват да се срещаме заедно, защото това противоречи на техните принципи, а останалите просто приемат, че съм наследила достатъчно пари, за да живея така. Мога да кажа само на малцина, защото всички предполагат, че сексът е замесен и това е представа, която не искам никой да има за мен.

Обещавам си, че нещата ще спрат, когато срещна някой истински и искам връзка повече от всичко. Най-жестокият обрат е, че интимният ми живот страда, защото се отказвам да бъда себе си. Мога да се държа като принцеса и нахалница около момчета, които харесвам, предполагам и очаквам да ми се покланят. Но повечето мъже не искат Лолита, а партньор.

Франческо казва, че иска да се грижи за мен до края на живота ми, но не знае още, че се премествам за постоянно в Лондон. Съществува шанс контактът ни да прекъсне, когато разбере. Веднага след като новият ми часовник Cartier се върне от бижутера, ще си призная. Щастлива съм, че оставям неговото решение на съдбата, тъй като имам натоварено лято: запознах се с китайски милиардер в Миконос миналата година, който просто няма да ме остави на мира...

По материали от ELLE 

Анкета

Как възприемате идеята за един Sugar Daddy в живота си?

More from View Sofia

Кой кой е в d:istinkt, Агенцията на годината: Валентина Иванова, Campaign Manager

All About Life преди 1 година

View Sofia пристъпва в царство d:istinkt, PR агенция на годината според BAPRA Bright Awards 2022. d:istinkt обслужва брандове като Lidl, Yettel, Европейски парламент, Европейска комисия, Samsung, Каменица, Клет и др. С тях се работи леко, с удоволствие и споделен нюх, задружно, креативно и много модерно. Зад розово-лилавата компания стои палитра от уникални личности, с които се запознаваме отблизо и с които трудно се разделяме. Те са the d:istinkt creators - всеки от тях създава част от комуникационните продукти, носители на редица световни награди. Следва професионално-лична среща Пета... 

More Love