Следва

Нов документален танцов филм за мъжествеността

News Екстаз: Лятото е с вкус на праскови, облечено в оранжев бански, ухаещо на Chanel No 5...

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази:

 

Events преди 2 години

Vetements готвят изненада и веган бургери

Един от любимите ни брандове ever създаде втори поверителен акаунт в инстаграм, @vetements_secret_project, с профилна снимка червена точка. Следваме, за да сме първите изненадани, а междувременно мечтаем за Vetements Burger 2.0, който е изцяло веган, също нов "проект" на френската марка. 


Четете още: News Екстаз: Бургерът ми Vetements, суитчерът ми с прахови частици...


Джил Байдън е корица на Vogue за август 2021

С фокус върху кариерата, любовта, майчинството... 

Chanel пуска цяла бюти колекция No. 5

Акт на увековечаване на знаменития аромат, No. 5 Factory Collection се състои от 17 продукта, някои от които крем за тяло, таблетки за вана, олио за тяло, душгел, лосион за тяло. 


Chanel N°5 днес навършва 100: историята на една легенда


Какво ново покрай BET наградите

Карди Би и Offset "са бременни" за втори път, Зендая се облече като Бионсе от 2003-та, а Lil Nas X така: 

Серина Уилямс няма да играе в Токио

На пресконференция в неделя в навечерието на Уимбълдън Серина обяви: "Всъщност не съм в олимпийския списък и щом това е така, тогава явно не трябва да участвам. Има много причини, поради които взех това олимпийско решение - наистина не искам ... не ми се играе в тях сега. Може би друг път. Съжалявам. В миналото това беше прекрасно нещо за мен..." Един от факторите в решението на Уилямс може би са ограниченията заради COVID-19, които пречат на международните зрители да присъстват на игрите в Токио, което ще я отдели от 3-годишната й дъщеря Олимпия, а в последно време Серина предпочита да се наслаждава на копманията на детенцето и любимия си.

SKIMS е спонсор на американския национален отбор

Speaking of Олимпийските игри: изглежда, Ким К е тайното оръжие на американските спортисти. Брандът й за скулптуриращо бельо е основен спонсор на отбора на САЩ, екипчетата изглеждат така:

Няма лична карта, няма бар за Риана

Певицата, щастливо гаджосана за A$AP Rocky, обожава нощния живот, така че със сигурност й е станало неприятно от факта, че не я допускат в бар, защото не си носи лична карта. Това се случва в същата вечер, в която гълъбчетата излизат на среща в NYC (четем повече за облеклото им ТУК), но реално всичко завършва спокойно, тъй като, ако не един, то втори охранител прави компромис и гълъбчетата влизат в друг бар. 

Дуа Липа с червена коса и бретон за Versace

Много готина!

 

Най-модерният цвят на лятото е оранжево, точно като новата swim колекция на Ivy Park

Както се пее (почти): Оранжево небето, оранжево морето, оранжеви банските на бранда на Бионсе... 

Открихме най-добрата рецепта за лятна лимонада!

И тя е оранжева, с праскови и чай от млечен улонг, treat yourself! Bottoms up! Божествена рецепта за прасковена лимонада с чай от млечен улонг.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.