Следва

Почина Боряна Стробъл, българското момиче в Tesla

Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Джордж подкрепиха Англия на европейското първенство

Вчера на стадион "Уембли" в Лондон се проведе 1/8 финалната среща от Европейското първенство по футбол между националните отбори на Англия и Германия

 

Celebrities преди 2 години

39-годишните херцози на Кеймбридж дойдоха на стадиона, за да подкрепят националния отбор, заедно с най-големия им син, седемгодишният принц Джордж.

Кралското семейство подкрепи много емоционално английския отбор и когато Рахийм Стърлинг вкара гол срещу германския национален отбор, Кейт Мидълтън, принц Уилям, който е президент на Футболната асоциация на Англия, и принц Джордж не скриха радостта си, аплодирайки бурно.

За повода Кейт Мидълтън избира червено яке Zara и черен панталон, а Джордж е облечен като млад джентълмен - в костюм и риза с вратовръзка. Освен това вратовръзката на Джордж е същата като тази на баща му (четете още:"Принц Джордж на 6 - без зъбче, но по-сладък от винаги").

След мача, който между другото завърши с резултат 2:0, феновете на Англия нарекоха принц Джордж талисман на отбора и отбелязаха, че сега всички мачове с участието на националния отбор трябва да се играят преди Джордж да си легне.


Твърде дълго, може би? Но пък й стои чудесно: червеното манто на Кейт


Това не е първият път, в който Джордж присъства на футболен мач. Заедно с родителите си и по-малката си сестра той беше й на мача за националния шампионат между Астън Вила, чиито фен е принц Уилям, и Норич Сити преди две години. Но за първи път чаровният престолонаследник присъства на събитие от такъв мащаб като Европейското първенство.

Освен представители на кралското семейство, на стадиона присъстваха и други звезди, включително Дейвид Бекъм със сина си Ромео, певецът Ед Шийрън и Ели Голдинг със съпруга си Каспар Джоплинг.

На четвъртфиналите националният отбор на Англия ще се срещне с украинския национален отбор. Мачът ще се проведе в събота, 3 юли, в Рим.


Ели Голдинг и Каспар Джоплинг


Дейвид и Ромео Бекъм, принцовете Уилям, Джордж и Кейт Мидълтън


Принцовете Уилям и Джордж, Кейт Мидълтън и Дейвид Бекъм

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 37 минути

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.