Следва

Криминале: Бихте ли си купили 50% намален Birkin, 100% принадлежал на престъпник?

Moschino, Resort 2022

Хайде на брънч! 

Runway преди 3 години

Новата резортна колекция на Джеръми Скот е рецепта за сладурска, закачлива мода, плюс за идеално пържено яйце, класически бургер, пухкави палачинки и голям хот-дог, символът на Ню Йорк... "Понякога забравям колко съм шантав, защото за мен това е нормалното!", смее се Джеръми Скот, разказвайки за новите си "вкусни" и определено красиви дрехи. "Те са ентусиазиращи, искрени, чисти, може би малко наивни..., но пък имам a motherfucking hotdog dress!" 

За Джеръми животът е мюзикъл (или поне такъв трябва да бъде). След последната зрелищна Jungle колекция на марката той се вдъхновява и работи интензивно с Карън Елсън, американски модел и композитор, която стилизира в две визии и изобразява на постерите, надничащи зад моделите.

В галерията ни са 69 кадъра-доказателство, че сетивата са вдъхновение, Холивуд е вдъхновение, цветовете са вдъхновение, смелостта е вдъхновение, работата е вдъхновение, сладостта от живота е вдъхновение! 

Ето и кадри от краткия мюзикъл, който Джеръми режисира, а Елсън композира в чест на колекцията:

 

 

More Runway

Dior Haute Couture AW25: ако гръцките богини спортуваха

Runway преди 1 седмица

Мария Грация Кюри ли е най-модерният дизайнер днес? Този въпрос си зададохме, виждайки новата колекция висша мода на италианската дизайнерка за френската модна къща. Мария Грация просто изостави традицията на корсажите и представи иновативен Sporty Couture.

Alexis Mabille и Stephane Rolland Haute Couture 2025 - Ода за мечтата за Париж

Runway преди 3 седмици

Двамата френски дизайнери създадоха и показаха колакциите си съвместно на Седмицата на висшата мода в Париж. За фантастичните силуети аплодисментите се оказаха нестихващи, а причината е разказаната история, или по-скоро мит, за Париж, който никога не спи.