Следва

Бялата риза Recycled: Защо и как я носят Кендал, Ирина, Джесика Алба и другите

Страхотен Людмил Димитров за Jacquemus, Fall 2021, Ready-to-Wear

Прекрасно българско присъствие на топ дизайнерските ревюта това лято: първо Бел Хинова за Christian Dior, сега този красавец за Jacquemus... Кеф! 

Runway преди 2 години

Този красавец вчера дефилира редом до Кендал Дженър и Бела Хадид за есенната колекция на френския моден баранд Jacquemus. Людмил е на 20, висок 187 сантимента, има божествени скули и къдрици, в които бихме заровили пръсти... и макар мечтанието ни да може да продължи вечно, истинският ни възторг днес е от представянето му на подиума като 35-та визия от колекцията. 

Колекцията La Montagne е дъга! Прекрасно ярка и пастелна, иска ни се да я носим дори цяло лято, но засега й се радваме само в галерията горе. Симон Жакму избира да се фокусира върху силуетите, цветовете, платовете, детайлите и енергията на моделите, като идеално стилизира всеки от тях, включително Людмил в небесносини нюанси, лимонено плетено елече и ахроматични biker shorts. 

 La Montagne е обещание за цветна и щастлива есен! Цялото видео от ревюто е тук:

 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.