Следва

61 години от рождението на Принцесата на народа

Галерия: Виктория Бекъм на мачове, 12:0 за Пош Спайс

И в малка черна рокля, и в спортно екипче - жестока!

Celebrities преди 2 години

Преди да създаде собствена марка дрехи и да се утвърди като известен дизайнер, Вики преследва музикална кариера. В свободното си време през 2000-те Виктория подкрепя съпруга си Дейвид на футболни мачове, влизайки в горните трибуни на стадионите с погледи, които всеки фен можеше да види от километри, дори през грамадните слънчеви очила. Освен цайсите, най-емблематичното от Вики Бекъм, съставляващо футболния й гардероб, са тесните футболни горнища и фланелки, чанти Birkin (за които вчера научихме много интерен факт) и ослепителни часовници.


Виктория Бекъм, 2006 г.

Днес, в разгара на Европейското първенство по футбол 2020 (Четете още: Жиру, Силва, Грийнууд и още 8 секси причини да гледаме Евро 2020), Виктория продължава да подкрепя Англия, но засега без да напуска дома си. Вики използва своя Instagram, за да подкрепи старши треньора на Англия Гарет Саутгейт и онзи ден тя сподели архивна снимка от 2006 г., на която позира в небрежно в дънкови мини-шорти и топ със слоган England Rocks. "Качествено футболно съдържание", подписа поста Виктория. Припомняме, че националният отбор на Англия ще играе следващ мач с украинския национален отбор на 3 юли в Рим, така че гледаме футбол и си съставяме мислено тоалети в стил най-модерната футболна жена някога. 12 примера са в галерията ни. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.