Следва

Не вярваме на очите си! Ето кой е любимият Кари-тоалет на Сара Джесика Паркър

Бялата риза Recycled: Защо и как я носят Кендал, Ирина, Джесика Алба и другите

Бялата риза традиционно се асоциира с бизнес и работа, но модните специалисти знаем, че ТЯ е това и много повече... 

All fashion преди 2 години

До скоро е "резервирана" само за поводи интервюта и конференции, но това лято дрехата получава небрежно и разчупено преобразяване плюс много! внимание от страна на известни личности. Може и вече да сте забелязвали случаи, в които известни дами използват бялата, оувърсайзд риза върху бански или мини роклички за перфектен летен завършек на визията си. В ерата на рециклирането, по всичко изглежда, че модата рециклира приличната офис униформа в дреха, която да отива на всичко.


Кендaл Дженър


Хейли Бийбър

Кендал Дженър например, изскочи с бяла риза и вместо да закопчава всяко копче, я остави да се вее разкопчана, върху класическа бяла тениска. Джесика Алба и Ирина Шeйк са други дами последвали тенденцията и демонстрират освежени начини за използването на бялата риза като връхна дреха, която да предпазва от резките повеи на климатика на закрито, но в същото време да се чувства лека и свободна на открито.


Джесика Алба


Ирина Шейк

Ако вече се замисляте дали да не възродите бялата си риза (или тази на приятеля ви) в нов, по-модерен туист, разгледайте тук. Ако пък The Row Big Sisea Shirt в цвят Cotton Poplin за $790 като на Кендал не ви устройва, оувърсайзд ризите са едно от нещата по вторите употреби, които се намират с минимални усилия (и финанси).

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.