Следва

Безупречната и неостаряваща красота или 20 бюти кадъра Натали Портман

61 години от рождението на Принцесата на народа

ЧРД 61, Даяна, Кралице на сърцата

Celebrities преди 1 година

На днешния ден, 1 юли, 1961г. в градчето Сандригам, Великобритания, се ражда Даяна Франсис Спенсър. Синеока, русолява, много срамежлива, малката Ди е четвъртото дете в семейството на Граф Джон Спенсър и Франсис Кюд(Четете още: ""Имаш здраво дете, какво повече искаш": как майката на Даяна контрира Чарлз за пола на Хари"). Съдбата отрежда на Даяна Спенсър изключителен живот, с който типичната Рачка се справя с достойнство, сила, сантимент и стил.

Кака й Сара Спенсър, запознава малката си интровертна сестра с най-мечтания млад мъж в Обединеното кралство - престолонаследникът принц Чарлз. След кратък годеж, на 29 юли 1981г. принц Чарлз и Даяна се женят в катедралата Свети Павел в Лондон. От брака им, разрушен фатално няколко години преди трагичната гибел на принецесата през 1997г., се раждат 2 момчета - принц Уилям(1982г.) и принц Хари(1984г.).


40 години от "Каквото и да означава любов" или деня на годежа на Чарлз и Даяна



Принцеса Даяна със синовете си Хари и Уилям

Още с пристъпването на прага на двореца Уиндзор, младата и неопитна Даяна, излъчваща доброта, наивност, надежда и признателност, се превръща в абсолютна народна любимка. В рамките само на няколко месеца се оказва, че всички жители на Великобритания буквално боготворят нежната млада жена, оказала се тяхна принцеса. По-късно това обожание обхваща целия свят.


Големите любовни истории: Вечно търсещата любов, Даяна Спенсър


На днешния ден Даяна, Принцесата на народа, щеше да стане на 61. По повода миналата година в Лондон, синовете на Даяна, принц Уилям и принц Хари откриха статуята на майка си в двореца Кенсингтън. Церемониите от днешния ден следим и публикуаме...


Мястото в двореца Кенсингтън, където ще бъде разкрита статуята на Даяна по-късно днес


Статуята на Даяна в Кенсингтънския дворец, открита по повод 60г. от рождението на принцесата, 01.07.2021г.

По повод 1 юли, денят на рождението на Даяна, View Sofia избра 61 кадъра, до един "много Даяна". Екипът ни боготвори тази жена, защото тя няма аналог. Даяна е носталгия, женственост, грижа, сила и любов ...

More Celebrities