Следва

Ваканцията на известните: Хейли и Джъстин в Южната ни съседка, сексапилно и весело лято

Безупречната и неостаряваща красота или 20 бюти кадъра Натали Портман

Изискана, естествена, елегантна: Натали Портман навърши 40 години съвсем скоро, а все още изглежда като Матилда, малкото момиче от филма “Леон”. Тя е със сияен тен и невинна усмивка, експериментатор е и обича всякакви феерични прически и тоалети. Доставяме си петъчното удоволствие да я погледаме...

Celebrities преди 2 години

Още от средата на 90-те години, когато е на тринадесетгодишна възраст, започва блестящата кариера на Натали Портман в Холивуд. Тя очарова със своята семпла и естествена красота, перфектно лице и невинна нежност. Само я вижте в рекламата на най-новата версия на прочутото от 1953 г. червило Rouge Dior, продуктът на който актрисата е посланик. Във видеото, което е част от рекламната кампания, Натали е с вълнообразен боб, озарен от златисти кичури, с гладка, подобна на порцеланова кукла кожа, червено червило, извити мигли и изглежда невероятно, че преди по-малко от месец е духнала цели 40 свещи.

Актрисата сякаш е сключила пакт с дявола. Тя е чудо не само сред най-известните актриси в звездната система, но също така е майка на две деца и е един от най-бляскавите активисти в света. Със своята естествена и елегантна красота тя напомня на Одри Хепбърн. През 2015 г. британско студио обявява, че чертите на лицето й граничат с перфектността. Ето защо през годините Натали експериментира с всякакви дължини на косата, като всеки път успява да изглежда страхотно! От късите боб прически от 90-те години през дръзкия бъз-кът (тя е сред първите, които се осмеляват да се покажат с обръсната глава на червения килим), до семплите кестеняви нюанси, изсветлени с балеаж и със златни акценти.

Що се отнася до грима, то тя носи възможно най-малко и се стреми към по-естествени визии. Въпреки това, вечер актрисата не пропуска да си слага червило (червено, но предпочита и по-светлите и меки нюанси) и спирала. Но вниманието на бютихолиците е насочено главно към сияйния й тен. Натали често признава, че полага сериозна грижа за кожата си. Актрисата казва, че спазва много специфична бюти рутина: спи по осем часа на ден. Тя поддържа лицето си хидратирано и затова използва редовно продуктите на британската марка Pai, формулирани с естествени съставки. Сред нейните съвети за красота е, че никога да не се забравя и омаловажава почистването и овлажняванто на кожата преди лягане, както и нанасянето сутрин на слънцезащитен тониран крем.

"Обичам да се чувствам естествено. Не харесвам ефекта на маска с грима. Това, което искам, е акцентирана версия на мен самата“, казва Натали Портман. Поради тази причина тя си подари красив подарък за рождения ден с незабавен детокс ефект. Всъщност актрисата буквално изчезна от Instagram, където има повече от седем милиона последователи, и изтри всичките си предишни публикации. Единственият кадър, който присъства в профила на актрисата е този на много скали и растителност на едно място. "Като подарък за рождения ми ден ще прекарам известно време сред природата далеч от телефона си. Желая ви много любов и удовлетворение, докато се свържем отново! ", гласи описанието на снимката на актирсата, която със сигурност, ще се появи отново все така красива и още по-блясква.
Всъщност на големия екран ще можем да я видим в “Thor: Love and Thunder”, а в момента снима "Дни на самота“ по романа на Елена Феранте.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.