Следва

Мини моден маратон: Лейди Гага в Ню Йорк

Stella McCartney, Resort 2022

Стела е от бъдещето, както неведнъж сме казвали 

Runway преди 2 години

Говорим обаче за едно спокойно, фриволно бъдеще, в което да ходиш на купон е задължение, да се грижиш за природата също, а да съчетаеш тези два мотива в безупречни тоалети означава, че си the best! Resort 2022 колекцията е от този идеалистичен ранг на мислене: "Когато заснемахме лукбука за колекцията, често ставаше дума за прегръщане на индивидуалността, но и за споделяне, заедност, забавление“, казва Макартни. "Затова момичетата изглеждат като току-що излязли от клуба - смятам, че всички сме отчаяни да отидем някъде и да се наслушаме на силна музика. Те просто се наслаждават на момента и живеят най-добрия възможен живот. Тази колекция за мен е истински празник на това къде знаем, че ще стигнем много скоро."


Гъба>крава: Стела Макартни и компания изобретиха "кожа" от мицел


Кибер момичетата на Макартни носят diamanté слип роли, декорирани с неонова дантела, рокли от трикотаж, всичките в меки материи и цветове, много широки панталони, всякакви по вид жилетки и ЖЕСТОКИ колани. Отправете се към галерията ни, за да видите как ще изглеждат всички на купона за рождения ви ден след една или 11 години - no in between в света на Стела.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.