Следва

WIN IT: Два билета за Grand Jazz, романтичното събитие на лятото

Ваканцията на известните: Хейли и Джъстин в Южната ни съседка, сексапилно и весело лято

Известната двойка се радва на красотите на Гърция, а ние, по офисите, се радваме на тяхната красота

Celebrities преди 2 години

Да живеят папараците! Джъстин и Хейли Бийбър се наслаждават на романтична ваканция на остров Милос и колкото и лятото да е лято, кефът да е кеф, любовта да е любов, все ще се намери кой да те щракне на джета и плажа, но когато си с феноменлно тяло, секси гадже и лавандулов бански (дело на марката Triangl), това е всъщност хубавко. 27-годишният музикант и 24-годишният модел са хванати от папараците, докато се забавляват и целуват на яхта, която струва 278 000 евро на седмица. 


Теория на кореспонденцията: Джъстин и Хeйли Бийбър, другата дума за любов


Едно от най-хубавите чувства на лятото е да си цял ден на плаж, в пясък, сол и хубавоухаещ слънцезащитен крем, а след това набързо се спретваш за разходка, кафенце, вечеря. В този ред на мисли - Хейли и Джъстин обличат загорелите си тела в свежи и леки ансамбли, все пак на Милос сега е около 35 градуса - той, както винаги секси небрежняр, в бял тишърт, изсулен панталон и Vans-ки (не като на посещението при Макрон, където се барна в костюм), a тя в бебешкосиньо рокле, чанта Bottega Veneta, Nike Air Force 1-ци, издължени очила, златни бижута - който казва, че не са прекрасни, стилни и секси, да си организира едно пътуване до Гърция веднага! 

Известният модел сподели снимки и в Instagram.

 


 Lunchtime Shopping: 6 фита, вдъхновени от Хейли и Джъстин Бийбър при Макрон


 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.