Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 05.07 - 11.07

WIN IT: Два билета за Grand Jazz, романтичното събитие на лятото

WIN IT! 

All About Life преди 2 години

Подавяваме ви Grand Jazz на Grand Hotel Sofia или другото име на автентична, романтична, гранде обстановка, обещаваща божествен американски джаз, лятно настроение, красиво, богато на топлина и светлини място... Джаз вечерта, на която искаме всеки, които ни обича, да ни заведе, случва като вълшебство под наслов Do The Duke, препратка към Дюк Елингтън, Бога на джаза.

За да спечелите два билета за Grand Jazz на 8 юли 2021, даващи магичната възможност да се обгърнете от нотите и енергията на чудесния Вили Стоянов, който ще свири на Grand Jazz, от тематични коктейли и ястия от менюто на Cotton Club, Ню Йорк, където Дюк Елингтън основно свири, тагнете поне трима човека, с които душата, ума, сърцето и тялото ви са винаги в джаза...

Победителят обявяваме на 6 юли 2021, а дотогава не забравяйте, че животът е като джаза - най-хубав, когато импровизираме! 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 14 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.