Следва

Тоалет от символи: Кейт Мидълтън на Уимбълдън и бижутата в чест на Даяна, Джордж, Шарлот и Луис

Ваканцията на извстните: Бенифър в Хамптън

На светло

Celebrities преди 2 години

Официалното потвърждение на връзката под формата на целувка пред всички се случи. Сега двойката - 51-годишната певица и 48-годишният актьор - дори сякаш предпочитат всички да ги видят.

Тя - тъмноруса, той - както обичайно - с небрежна прическа и добре оформена брада, и двамата в хармонично бежово и с бели маратонки, дали от носталгия или от неуспоримостта на факта, са идеалната двойка.


Вдъхновява ли ни ренесансът на "Бенифър" за втори шанс за бившите ни?


Идилията, плод на най-работещата комбинация - любов и лято, стига до нас, благодарение на колегите папараци от Хемптън, Вирджиния.

Припомняме, че двойката започна да се среща отново 17 години след раздялата си - Бен и Дженифър бяха заедно от 2002 до 2004 г. и дори бяха сгодени. През последния месец те спряха да крият обновената си връзка. С бившата си съпруга Дженифър Гарнър Бен има три деца, докато Дженифър има две деца от бившия съпруг Марк Антъни.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.