Следва

We Love: Марго Роби за Vogue, вълшебни кадри и страхотен разговор за всичко

Тоалет от символи: Кейт Мидълтън на Уимбълдън и бижутата в чест на Даяна, Джордж, Шарлот и Луис

Строгият дрес код на Уимбълдън не пречи на Кейт да изглежда перфектно

 

Celebrities преди 2 години

Турнирът на Уимбълдън вече е в разгара си - тази година той се провежда от 28 юни до 11 юли - и докато играчите се състезават за наградния фонд от 35 милиона паунда (мхм...) на кортовете, феновете приветстват фаворитите от трибуните доста стилно облечени. Най-големият тенис турнир по традиция събира любимците на публиката - от популярни актьори (например Фийби Дaйнвор, която играе Дафни в сериала на Бриджъртън, тази година е редовен посетител) до уважавани политици и културни личности. Тази картинка, разбира се, не е пълна без членове на кралското семейство.


Четете още: Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Джордж подкрепиха Англия на европейското първенство


На 2 юли Кейт Мидълтън присъства на мач и от визията й се убеждаваме, че херцогинята, както никой друг, знае, че турнирът на Уимбълдън не е само спорт. Строгият дрес код на събитието позволява на спортистите да носят бяло, а гостите са длъжни да спазват бизнес стил. Кейт зачита правилата и все пак успява да плени феновете на тениса и на модата с безупречен избор на дрехи. 

И този път Кейт продължава да следва студената цветова палитра. По време на мача херцогинята носи пола Alessandra Rich в тъмносиньо, символния цвят на Кралския флот, балансиращо визията лаконично яке с идентичен оттенък и бяла тениска с кръгло деколте плюс леки обувки Jimmy Choo. Аксесоарите включват обеци на Simone Rocha и сапфирен пръстен, наследен от Лейди Ди.


Историята на най-великия годежен пръстен в света - сапиференото съвършенство на Даяна и Кейт Мидълтън


Но пръстенът не е най-трогателният детайл на тоалета. На врата на Кейт има златна висулка, гравирана с първите букви от имената на децата на херцозите на Кеймбридж - Джордж, Шарлот и Луис. Автор на бижутата е британският дизайнер Даниел Дрейпър и според информацията от официалния му уебсайт медальонът е направен от рециклирано сребро и злато и може да бъде гравиран с до седем символа.

Междувременно тенденцията за бижута "със смисъл“, посветени на близки, става все по-популярна сред звездите. Така например, Емили Ратайковски "носи“ името на сина си Силвестър на врата си, а Кейти Холмс - буквата S в чест на дъщеря си Сури. Като извод си казваме: не е клиширано да подарим на мама колие с буква, цифра или друг смислен символ - модерно и царствено е! 

 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 23 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 23 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.