Следва

От Тейлър Фриц до Александър Зверев: Най-сексапилните тенисисти на Уимбълдън

Обичта на известните: Пийт Дейвидсън и най-новото му гадже, Фийби Дайнвор, на Уимбълдън

Cuties! 

Love преди 2 години

Определено много ги харесваме, но се стараем да не се привързваме и да нямаме очаквания, защото миналия ни опит с Пийт (пишейки за него, имаме предвид) не е никак обещаващ от към идеята за дълги и щастливи връзки. Все пак как да устоим на така синхроничните влюбени, и двамата в зелено, целувките по челото, усмивките, блуждаещите погледи... Всичко това, което в Инстаграма си Пийт нарича: "love huh".


Коя е Фийби Дайнвор - пробивната звезда от "Бриджъртън"


Припомняме си, че комедиантът излизаше с Ариана Гранде от 2016-та до 2018 година, когато двамата се разделят след годеж.

Само няколко месеца след раздялата с Ари Пийт "скача" 20 нива по-нагоре, що се отнася до новото му гадже и възрастовата им разлика - говорим за модела Кейт Бекинсейл, с която имат точно две десетилетия разлика, но уви завършекът на отношенията пак е неуспешен.


Обичта на известните: Кейт Бекинсейл с поредно много младо гадже


През 2019-та Пийт се подвизава и като гадже на Кая Гербер, с която изглеждат много хармонични, но вече можете да познаете как се развиват нещата... 


Четете още: Ваканцията на известните: Кая Гербер и Пит Дейвидсън, млади & много влюбени в Маями


Надяваме се този донжуански алгоритъм да не продължи и този път, защото двамата с Фийби изглеждат супер заедно, а и някоя и друга дългосрочна връзка е здравословна за човек. Продължаваме да следим двойката! 

 

 

 

More from View Sofia

24 SELF MADE: Вилияна Карушкова

All About Life преди 1 година

24 SELF MADE е поредица за готини софиянци. Заедно ще четем, от този септември, докогато не ни свърши хубавото вино/кафе, за интересни и извънредно симпатични хора от града, които каним да се раходят по страниците ни, споделяйки искрено, честно, смешно, меланхолично, радостно или каквото е в момента настроението им, с техните думи, снимки, видеа, идеи, с тяхното изкуство и по техния начин, как изглежда, мисли и чувства един софиянец, Есен 2022 edition. Here is part 2!  

Теория на кореспонденцията: София & Вальо

Love преди 4 години

"Много хубава двойка сте", е комплимент, който всеки от нас се е радвал да получи, когато околните ни засекат с Рицаря на сърцето ни. Съвместното разбирателство, общите интереси и ценностна система, дори начинът, по който възприемаме света, включително модата, красотата, стила, си личат винаги и безотказно. Разбира се, точно те са и които ни карат да се влюбваме, да се обичаме, да искаме да сме заедно. Непрекъснато, ако може.

More Love