Следва

We Love: Моника Белучи и Дева Касел в Dolce&Gabbana за Vogue Italia

От Тейлър Фриц до Александър Зверев: Най-сексапилните тенисисти на Уимбълдън

Гейм, сет, мач

 

Celebrities преди 2 години

Скоро си казахме кои са най-секси на Евро 2020, днес си говорим за другото Голямо в спорта към момента - Уимбълдън - и по-точно това, заради което гледаме с кеф, освен естествения и силен интерес към спорта - мъжете! Колкото и да се въздържа човек от изкушението да е обективен или пък хиперболичен, трябва да признаем, че Уимбълдън събира в южен Лондон много от най-красивите спортисти на планетата. Слаби, мускулести и целунати от слънцето в следствие на часовете, прекарани по международните кортове, овладявайки тенис ударите и всяко друго движение на тялото идеално. Независимо дали става дума за американеца Тейлър Фриц, германеца Александър Зверев, италианеца Фабио Фогнини или Камерън Нори, британец №2 - сексът на Уимбълдън определено достига рекордни нива тази година. 

Тейлър Фриц, САЩ

23-годишният Фриц е сила, която ни привлича и рожба на професионални тенисисти (майка му Кати е играч в топ 10, а баща му Гай е обявен за треньор на годината в САЩ през 2016-та). Подобно на Мъри, той се завръща от операция - само преди 23 дни ляга на операционната маса, след като излиза с инвалидна количка от парижкия Ролан Гарос, а сега надеждата на Съединените щати, слава Богу, е във форма за летене на Уимбълдън и е на път за третия кръг. Go, go! 

Александър Зверев, Германия

Този дългокрак 24-годишен хубавец - който е поставен под номер 4 в турнира - тепърва ще се разиграва, тъй като очевидно без усилия преминава в третия кръг на турнира. С височина 2 сантиметра по-малко от два метра, сериозен обсег и изключителна съсредоточеност, той изравни мача си във втория кръг само за час и 45 минути - не е зле.


Петъчна доза секс: Зверев, Александър Зверев!


Стефанос Циципас, Гърция

Уви, Циципас вече е извън Уимбълдън. Третият играч в турнира е обявен за "шампион в очакване", излизащ в първия кръг само седмици след като пада с малко от Джокович в пет сета на финала на Откритото първенство на Франция. На 22 години той е най-младият играч, класиран в топ 10 от ATP, в момента подреден под No 4 в световната листа. Много е готин и никак не е изненадващо, че се занимава с моделство и то именно за adidas x Prada.

Камерън Нори, Англия

Свежото попълнение от финала на Клубното първенство на кралицата, което се проведе съвсем скоро, британският No 2, 25-годишният Нори, преминава в трети кръг - само предстоящият му мач е срещу тенис колосът Федерер си е цяло приключение. Южноафриканец, с баща шотландец и майка от Уелс, неочаквано секси комбинация... Давай, Нори!

Джак Дрейпър, Англия

Уви, 19-годишният Джак от Съри - който също моделства за IMG - отпада в първия кръг (пада от Джокович), но това не означава, че не е в обсега на нашите радари. Брат му Бен, на 22 години, също е професионалист, наскоро завършва обучението си с тенисстипендия в Калифорнийския университет в Бъркли. Ярък талант искри в това семейство, няма две мнения по въпроса.

Фабио Фогнини, Италия

34-годишният Фогнини е същински ветеран в сравнение с останалите, демонстрира най-добрите си умения на корта от години - но това не му пречи да направи приятен дебют в третия кръг на Уимбълдън. Успехите му са твърде много, за да бъдат изброени, включително в личен план, защото е женен за пенсионираната професионалистка по тенис Флавия Пенета, италианка родом от Бриндизи, което забравяме за момент и му се наслаждаваме в това розовко Armani... 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.