Следва

Красавица и други истории. Разкази, том 2

Гордън Рамзи се завръща за поредното разтърсващо глобално кулинарно приключение

Той ще опитва нови вкусове и ще си проправя път през Португалия, Хърватия, Мексико, Тексас, Пуерто Рико, Исландия и още!

Movies & TV преди 2 години

Гордън Рамзи се завръща за нови приключения из предизвикателни терени по цял свят в преследване на кулинарното съвършенство в третия сезон на ГОРДЪН РАМЗИ: КУЛИНАРНИЯТ ИЗСЛЕДОВАТЕЛ. Поредицата на National Geographic, изпълнена с експедиции в търсене на нови вкусове, ще се излъчи премиерно на 29 август от 21 ч. Изкусният готвач с множество звезди Мишлен запретва ръкави, за да ни поднесе още едно разтърсващо приключение, в което изследва световните култури чрез храната.

„В тези безпрецедентни времена поредицата ГОРДЪН РАМЗИ: КУЛИНАРНИЯТ ИЗСЛЕДОВАТЕЛ ни предлага вълнуващо бягство и възможност да изследваме света от удобството на собствения си дом, както и вдъхновение да опитаме нови вкусове и кулинарни техники от експертите, които срещам по пътя си – коментира Гордън Рамзи – Светът е огромно място, изпълнено с богато разнообразие и история, а ние тепърва започваме да разкриваме най-дръзките вкусове, които планетата може да ни предложи“.

В предстоящия сезон Рамзи се отправя на пътешествие и кулинарно приключение из Португалия, Хърватия, Мексико, Тексас, Мейн, Пуерто Рико, Исландия и Грейт Смоуки Маунтинс в Америка. Той поема по неутъпкани пътеки и отвъд познатите му рецепти, за да изследва уникални кулинарни обичаи и кухня от различни места по света. Популярният кулинар води стадо, възседнал кон, с помощта на хеликоптер и лови отровни гърмящи змии в Тексас. Изправя се срещу гигантски вълни по скалистото крайбрежие на Португалия, за да събере пресни баракули и се присъединява към екип от жени, които ловят омари край бурните брегове на Мейн. Освен всичко това, той се бори за кислород, докато се гмурка за местни мекотели в Хърватия, спуска се по стръмен водопад и преминава с каяк през бушуващи бързеи в Грейт Смоуки Маунтинс в Америка.

Следвайки напътствията на местни експерти и легенди на гастрономията, с които се среща по време на пътешествието си, Рамзи се присъединява към кулинарни обичаи и научава повече за деликатесите и свежите вкусове, присъщи за тези региони. Всяка съставка, която открие, всяко ястие, което опита, всеки човек, когото срещне, го вдъхновяват да създаде рецепта, която да представя с вкусовете си сърцето на дадената култура. Всеки епизод завършва с предизвикателство. Рамзи се изправя рамо до рамо с местна кулинарна легенда и заедно готвят за хората от региона, които е срещнал по пътя си.

 

More Movies & TV