Следва

Най-добре облечените от първия ден на Фестивала в Кан: Бела Хадид, Спайк Лий и другите

Xiaomi Mi Smart Band 4C или причината лятото ни да е съвършено

DEAL OF THE DAY! 

All About Life преди 3 години

Да е лято... да си завършил училище, светът да е слънчев и зелен, да си откраднеш мушмула или нар от нечий двор, да имаш някого, който те обича, и една прекрасна джаджа, с която всеки ден става детство, всяка секунда - вечност, всяко докосване - дигитална радост, младост, сладост. Да имаш Mi Smart Band 4C от Xiaomi, най-добрият приятел на новия ни, гениален телефон - Xiaomi Redmi Note 10 5G или другото име на най-приключенското и влюбено лято, което сме изживявали... 

Mi, както казваме галено на любимата ни смарт гривна, се свързва със сърцето, тялото и младата ни душа, толкова лесно, колкото с телефона - цък и за секунда всичко е хармония. Тя е верен приятел и красив аксесоар за онези, които не се плашат от движението, които излизат на разходка с любимия, макар навън да е 33 градуса, затичват се със смях за трамвая, тръгват за морето през деня, за да хванат тен още преди да са стигнали...

Измерва с швейцарска точност крачките и дистанцията, прекарани в бродене по красиви места, пулсът ни и в най-спокойните, и в най-вълнуващите моменти, показва какво ще е времето, за да си направим хиляди планове, които може би така или иначе няма да спазим, изследва съня, статистически помага със загубата на тегло, с нас е на всяка тренировка, напомняйки ни да се движим и да лудеем стилно. 

Дисплейът-портал към приключенския свят на Mi Smart Band 4C е 1.08", животът на батерията е 14 дни, издържа до 50 метра под вода, прави всички магии, на които технологията днес е способна, затова е нашият не просто Deal of the Day, а Deal of the Summer... Налична на българския пазар и може да се вземе в момента в комплект, ако закупиm Redmi Note 10 5G на Xiaomi от Telenor и А1.

В Инстаграм подаряваме на двама от вас една Mi Smart Band 4C, защото тя е нещото, в което си заслужава да се влюбим това лято... освен един в друг, разбира се.

Обожаваме не по-малко и най-новите модели носими устройства на Xiaomi - смарт гривната Mi Smart Band 6 и двата смарт часовника Mi Watch и Mi Watch Lite!

More All About Life