Следва

Chanel, Fall 2021 Couture

Christian Dior, Fall 2021 Couture feat. Бел Хинова

Бел Хинова like a Greek Goddess за Christian Dior Resort 2022 

Runway преди 2 години

Бродираният пейзаж на Мария Грация Кюри и новата haute couture колекция са презентация на емоционалността, независимостта, блясъкът в душата. Бродерия, коприна, инкрустирани камъни, принове, ефирни прозирни материи и дантела обгръщат телата на моделите, които са в същия състав като спортната кутюр колекция Resort 2022, в това число и нашата Бел Хинова

Виждаме рокли, достойни за феи и нимфи, елегантни до крайност (хубава крайност!) палта и наметки, шапки, напомнящи каски за езда, копринени костюми, прозрачни блестящи поли и пепеляви цветове, превръщащи колекцията в празник на шиваческото майсторство и женствеността, която има силата да го одухотвори.

Гримът отново е изключително силна част от посланието на Мария Грация. Ако миналия път перлите за очи са един от основните символи на колекцията (Четете още: Beauty Trend Report: Перленият поглед на Dior Resort 2022), свързан с метафориката на гръцкото око; то днес и в Dior Haute Couture Fall 2021 очите са котешки изразени с продълговата и плътна очна линия, свързана с постпандемичните времена, в които все още носим маски и това, което ни остава в бюти аспект, е да подчертаем портала към душата, очите.

Всички 76 визии от ревюто са в галерията ни, цялото видео от ревюто по-долу, възхищението ни - навсякъде!

 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.