Следва

Детство мое! Щастливи Джен, Бен и децата в Universal Studios

Най-добре облечените от първия ден на Фестивала в Кан: Бела Хадид, Спайк Лий и другите

Най-грандиозният Червен килим за 74-ти път в историята

Celebrities преди 2 години

Кино, кино, кино - любов, любов, любов! Във Франция в момента се случва освен Haute Couture модната седмицата и дългоочакваният филмов фестивал в Кан - отменен миналата година и претърпял промени в датите няколко пъти - все пак в случая наистина "хубавите неща стават бавно", защото събитието се очертава да е най-хубавото случване на месеца! Разглеждаме, както правим винаги с много удоволствие, кой какво облече, как се стилизира, гримира и фризира:

Бела Хадид в Jean Paul Gaultier Couture


Бела Хадид и Карла Бруни

Марион Котияр в Chanel Haute Couture


Саймън Хелбърг и Марион Котияр


Марион Котияр и Ейнджъл

Карла Бруни в Celine

Анди Макдауъл в Prada

Кандис Суанпуул в Etro

Джесика Честейн в Dior Haute Couture и бижута Chopard

Хелън Мирън в Dolce & Gabbana

Джоди Фостър (в Givenchy)  и Александра Хедисън

Първият лауреат на тазгодишния фестивал Джоди Фостър се появи на церемонията по откриването със съпругата си Александра Хедисън , художник и актриса. Те са заедно от много години и Фостър не веднъж публично благодари на любимия си за подкрепата, но двойката няма много съвместни изяви.




Джоди Фостър

Мелани Тиери в Dior Haute Couture

Кат Греъм в Etro и бижута Pomellato

Камелия Джордана в Valentino

Саймън Хелбърг

Адам Драйвър

Педро Алмодовар

Лу Дойон в Gucci

Соко в Gucci

Бонг Джун-хо 

Ирис Бербен

Журито на Фестивала - Спайк Лий (в Louis Vuitton), Милен Фармер, Мати Диоп, Клебър Мендонса Фильо, Джесика Хаузнер, Таар Раим, Мелани Лорен (в Armani Privé), Маги Джилънхол (в Celine) и Канг-хо Сонг

Те ще оценяват филмите в основния конкурс, който тази година включва 24 филма. Някои от продукциите трябваше да бъдат представени пред публика миналата година, но тъй като фестивалът беше отменен, ще ги гледаме сега и закъснението никак не ни притеснява. Отмяната на фестивала през 2020 по принцип повлия на всички програми за прожекция на филми - много филми от изминалата година, избрани в различни секции, бяха изправени пред избор: да изчакат ли още една година за филмовия фестивал в Кан и да не бъдат пуснати по график (на фестивалите се взимат само премиерни продукции), или да приемат факта, че няма да е възможно да се състезават за награди на престижното събитие. Определено преживяването е толкова вълнуващо за журито, колкото и за нас, ако не и повече...

Журито на 74-ия филмов фестивал в Кан


Спайк Лий


Милен Фармър

Мати Диоп

Мелани Лорен


Маги Гиленхол

Маги Гиленхол и Мелани Лорен

Днес в Кан започва богатата фестивална програма. Шоуто ще продължи до 17 юли, когато ще бъдат обявени имената на победителите, очакваме две седмици, наситени със събития, пълни с премиери, артита, ярки кино събития и много мода.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 16 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 13 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.