Следва

Три акустични китари ще правят уникално шоу в Sofia Live Club на 4-ти

Емблематичният 2 февруари ознаменуваха скандално в Ялта

Снощи Ялта бе разтърсена за пореден път, но не от дългия списък със световноизвестни диджеи…. Пък и ако...

Culture преди 14 години

Снощи Ялта бе разтърсена за пореден път, но не от дългия списък със световноизвестни диджеи…. Пък и ако трябва да сме честни, нито един от присъстващите там не бе дошъл заради музиката.

Нито пък ние! Защото всъщност Аманда Лепур или най-известният транссексуален модел в света беше превзела сцената, вниманието и цялото арт общество в клуб Ялта снощи.

Както ви бяхме предупредили се проведе страхотно парти, наречено „United in Diversity Party’’. Специални гости бяха освен скандалната транссексуална поп икона и нашумелият през последните години на американската клубна сцена Cazwell.

Комбинацията от двамата естествено се получи взривоопасна. Всичко започна с live изпълнения на актьора Ричард Ричардсон, превъплътил си в образа на Наташа Рич, с който стана известен в тези среди.



Cazwell се появи не след дълго и се оказа изключително свеж и забавен рапър! Имаше такова силно присъствие на сцената, че след като изпя и най-популярната си песен, посветена на "най-голямата Дива, Бионсе" - Seen Beyonce At Burger King, вече цяла Ялта го обичаше.

Все пак, най-чаканата и най-голямата атракция си остана Мис Лепур. Думите и снимките едва ли стигат, за да се опише гледката на порцелановата й кожа, изваяното тяло и лице й. И, за Бога, тази рокля...!



Съвършена! Аманда Лепор не случайно е муза. Песните й Champagne и Cotton Candy бяха изпълнени в бляскава рокля до коляното с гол гръб, а за последното изпълнение всички задръжки паднаха. Да, включително и роклята.
По жартиери и два лъскави конуса, покриващи гърдите й, Аманда се оказа фантастична фурия на сцената.

Ялта беше в екстаз, а партито, вярваме, че всички са съгласни, не бе за изпускане. А сред публиката на Аманда и Cazwell бяха дизайнери, модели, модни редактори и любимите ни стрийтстайл музи.

Очаквай репортаж и много снимки на най-зашеметяващо облечените в Ялта снощи.
 

More Culture