Следва

We love: Много интимни Тина Кунаки и брат й Закъри във фотосесия на Марио Тестино

Redmi Note 10 5G на Xiaomi - телефонът, без който не искаме и не можем...

我愛你*, Redmi Note 10 5G!

All About Life преди 2 години

Държим в ръцете и до сърцето си най-изящния, елегантен и модерен смартфон, до който сме се докосвали... Чувството е като да държиш парченце от планета, да имаш суперсилата да си винаги навсякъде - близо до любимите, до миналото и до бъдещето. Моделът е част от серията Redmi Note 10 на Xiaomi, която предефинира стандартите на индустрията, предоставяйки иновация и качество на достъпни цени - технология, издържана в прекрасен дизайн, безпределни възможности, стил и удобство, което търсим в най-важната ни и ценна вещ - телефона.

Xiaomi е третата по големина марка смартфони в света по отношение на брой доставени смартфони за първото тримесечие на 2021 година. Компанията е създала водещата потребителска IoT платформа, към която са свързани повече от 324.8 милиона интелигентни устройства, Xiaomi присъстват в повече от 100 страни и региони по света, а съвсем скоро се изкачи на 70-о място в Топ 100 на най-ценните глобални брандове за 2021 година.

Redmi Note 10 5G e феноменалният отговор на Xiaomi за новия стандарт в комуникациите. 5G означава не просто бърза, а супер бърза мобилна технология, която можем да ползваме от първо лице - много по-висока скорост за пренос на данни, ниска латентност и отлична свързаност са сред многото ценни неща, които ни печелят в новия ни телефон. Наслаждаваме се на дълги, приятни, влюбващи разговори без забавяне и всякакви прекрасни дигитални преживявания в реално време. Redmi Note 10 5G е един от най-достъпните 5G смартфони в цялата индустрия, но без какъвто и да е компромис с качеството - виждаме го като пример за цялостната концепция на изключителната глобалната технологична компания Xiaomi да предлага най-новото и вълнуващото от технологичния свят. 

Признаваме си, че почти не оставяме телефона си в свободното време, защото работата, начинът на живот, близките ни връзки, изкуството, което обичаме, и стотици спомени живеят в него, но, откакто сме влюбени в Redmi Note 10 5G, не откъсваме поглед от него дори в бързината и динамиката на най-натоварените си моменти. Чувстваме се по-спокойни, когато работим с него, защото това устройство подкрепя и помага да осъществяваме всяка част от  себе си - професионалната, интимната, любопитната, жадната за спомени. Защото всичко това съставлява космическата ни свързаност със света. 

Със своя завладяващ 90Hz 6.5 ”AdaptiveSync DotDisplay, Redmi Note 10 5G може да се адаптира към възпроизвежданото съдържание автоматично; той е като дълбоко небе, в което можем безпроблемно да се потопим, виждайки като приказка всичко - от контента в социалните мрежи до филмите - в най-чиста и висока резолюция при оптимално използване на батерията. Високата опреснителна честота помага устройството да се усеща много по-бързо, тъй като намалява размазванията при скролване из менютата и прави анимациите и движенията много по-живи. Освен това, смартфонът предоставя функции за предпазване на очите - reading mode 3.0 и 360-градусов сензор за околна светлина, който автоматично регулира яркостта спрямо околното осветление, така че преживяването да е нежно и грижовно.  

Батерията на Redmi Note 10 5G издържа без проблем целия ни ден ходене из града, много снимки, няколко написани материала, десетки разговори, абсолютно гарантирайки, че никога вече няма да се притесняваме от рефрена "Нямам батерия!". Моделът позволява 178 часа слушане на музика, 22 часа гледане на видео и 16 часа гейминг, за на когото са му на сърце виртуалните реалности. 

Не обичаме да се отнасяме с пристрастие към определени елементи на толкова любими неща, колкото за нас е този телефон, но искрено си казваме, че най-голямата магия на Redmi Note 10 5G е това, което най-често и с най-много любов създаваме - снимки! Солидната система от камери, включваща 48MP основна камера, 2MP макро камера и 2MP сензор за дълбочина, както и видеозаписът с максимална 4K резолюция правят чудеса, които просто трябва да видите с очите си. Селфи камерата, която е изрязан в дисплея кръг, също не остава пренебрегната от наша страна, както можете да се досетите...  

Щастливи сме с новото си устойство, но още по-щастливи сме от прекрасната изненада, която Xiaomi имат за нас - сега купуваме от операторите Telenor и A1 невероятния смартфон в промоционален пакет с удобната и функционална фитнес гривна Mi Smart Band 4C, за която разказваме повече ТУК. Тя е малка, лека и водоустойчива, с дълъг живот на батерията и много възможности, създадена с грижа за тялото и здравето ни. Телефонът също се предлага в Технополис, Зора и други официални партньори на Xiaomi, скоро ще бъде наличен и във Виваком.

View Sofia и Xiaomi искаме да дадем възможност и на вас да усетите дозата щастие и хармония, която носи връзката между Redmi Note 10 5G и Mi Smart Band 4C, и с радост  подаряваме две от най-естетичните и модерни смарт гривни ever! Включете се в зашеметяващата ни игра тук и сега:

*我愛你 = Обичам те!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 12 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.