Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Мария Грация Кюри и Пиер Паоло Пичиоли са дизайнери за Valentino само от няколко сезона, но до сега определено играха на сигурно...

1. Колекцията на Valentino за ревюто Haute Couture

Мария Грация Кюри и Пиер Паоло Пичиоли са дизайнери за Valentino само от няколко сезона, но досега определено играха на сигурно.

Коментари: 7

M
miss_galliano (2010/02/05 / 22:05)
Как може някой да има нещо против РАЛФ ЛАУРЕН ? Последната колекция е гениална и определено предназна4ена за всякакъв тип жени. Харесвам 4антите на Кейт - естествено не са гениални , но немога да кажа 4е са лоши , напротив бих ги носила с удоволствие. А този елф по-долу найстина не е за списание :С
M
Manuelcheto (2010/02/04 / 11:22)
И на мен ми харесват обеците, въобще не считам, че ушите й са недостатък. Може би просто сте се чудили с както да допълните "класацията" и сте се хванали за нещо просто ей така. Пък и този плакат на Ралф Лорън наистина си е за възмущение.
V
Vintage queen (2010/02/03 / 21:30)
Аз, пък, обратно на критикарките, смятам, че този сайт е най-хубавото нещо, което се е случило в БГ интернета в последните 2-3 години и че такова количество авторска информация не съм срещала никъде в друг сайт тук. В конкретния случайсъзирам 2 мнения, доста близки като звучене... в този м-л е ..."На парижкия подиум се разходиха свежи и красиви неща, това не можем да го отречем, но ни липсва класиката на Валентино и затова накрая оставаме вдъхновени, но и малко разочаровани". в другия материал е близко, макар и с известен скептицизъм към това, което следва от Валентино в следващите сезони. Три пъти го чета заради злобата ви и нищо противоречиво не виждам. И в двата м-ла има професионално, емоционално наблюдение и аз отново казвам: "Вю София, обожавам ви!
N
NID (2010/02/03 / 17:37)
Напълно съм съгласна с GGG! Това е недопустимо! Допреди месец или два влизах всяка сутрин да чета новините в модата, всичко беше интерсно, актуално и точно. Напоследък с всеки изминал ден се разочаровам все повече и повече. Неточности, противоречия, безинтересни статии... Това започна да се превръща в емблема на този така любим за мен в миналото. Жалко, много жалко !!!
G
GGG (2010/02/03 / 16:58)
Егати излагацията !!! Такова НЕВЕЖЕСТВО и толкова огромна некомпетентност не може никъде другаде да се срещне. Вчера публикувате материал, в който се прехласвате по Valentino Couture и казвате едно: "УАУ", а днес заявявате : НЕ НИ ХАРЕСВА, РАЗОЧАРОВАНИ СМЕ !!! Какво се случва, комуникацията между отделните хора във вашия офис как е, съществува ли. Безобразно ! Определено или не сте наясно коя колекцията, т.нар висша мода и кое е просто пролетно-лятната колекция или сте объркали жестоко снимките !!!!
S
STO (2010/02/03 / 16:11)
За Lady GarGa изобщо не се съмнявах, че ще влезе тука
M
maxandco (2010/02/03 / 15:27)
Много са секси големите уши на мадамата в случая!!! Мисля, че точно това е била целта - да изпъкнат, изобщо не съм съгласна, че тук трябва да се прикриват. Забележете - ушите на модела са леко прибрани към главата, ако не бяха, да, това можеше да се смята за недостатък.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.