Следва

Да се откажеш от токчето: Трябва ли високите обувки да за задължителни на фестивала в Кан?

WIN IT: 2 x Xiaomi Mi Smart Band 4C

WIN IT!

All About Life преди 2 години

Подаряваме на двама от вас най-веселото, влюбено и динамично лято... Гривните Mi Smart Band 4C, създадени по най-високите стандарти за технологично и стилно преживяване от иновативния бранд Xiaomi, са най-впечатляващата джаджа, която притежаваме и която искаме да имате на китката си във всеки щастлив момент...


Xiaomi Mi Smart Band 4C или причината лятото ни да е съвършено


Тя е най-добрият приятел на новия ни, гениален телефон - Xiaomi Redmi Note 10 5G - малка, лека и водоустойчива, с дълъг живот на батерията и много възможности, позволява да следим физическата си активност 24 часа в денонощието, известява са всичко важно и ценно, което се случва в телефона ни и завършва всяка визия елегантно, фино и с максимален комфорт. За да бъде ваша, тагнете в коментар поне трима човека, които ви влюбват в света, в бъдещето, в лятото, в живота...

Победителите обявяваме на ... ! View Sofia и Xiaomi ви пожелават младо, влюбено и приключенско лято. Следете ни за още новини от този невероятен, секси и супер бързо развиващ се бранд.  

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.