Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 12.07 - 18.07

Всичко за филма "Три етажа" и кой какво облече на премиерата му в Кан

Най-добре облечените от първия ден на Фестивала в Кан: Бела Хадид, Спайк Лий и другите 

Celebrities преди 2 години

Световната премиера филма "Три етажа" (Tre piani), драматична италианска продукция режисирана от Нани Морети, ще се състои чак на 23 септември, но гостите на Фестивала в Кан - Бела Хадид, Тейлър Хил, Хофит Голан и други известни личности - успяха да се докоснат и оценят до един от шедьоврите на фестивала сега, когато събитието е в разгара си, облечени подобаващо! 


Екипът на филма "Три етажа"


Нани Морети, Алба Рорвахер и Рикардо Скамарсио

Бела Хадид бавно и полека се превръща в главната звезда на Червения килим в Кан, логично, но и парадоксално, предвид факта, че моделът няма никакви прояви в киното и връзка с филмовото изкуство. Все пак две мнения по въпроса за феноменалния й тоалет няма. Роклята с огромно деклоте е Schiaparelli, а гърдите й - покрити от масивно колие, прилично на позлатени бели дробове. Само преди седмица креативният директор на модната къща Даниел Роузбери представи този образ като част от Седмицата на висшата мода в Париж, тоест Бела го облича още топъл-топъл от ателието на италианския бранд. 


Бела Хадид

Филма на Морети е базиран на романа "Три истории" на израелския писател Ешкол Нево, а в центъра на историята са три буржоазни семейства, които заемат три етажа в кооперация в Рим. Жителите се оказват замесени в поредица от събития, които преобръщат живота им. Продукцията е снимана още през пролетта на 2019-та, а една от водещите роли се играе от самия Морети. Следващите кадри показват кой какво облече на премиерата, разглеждаме внимателно и си водим бележки по Висша мода, чакаме септември!


Хил Тейлър


Хофит Голан


Анаис Демустие


Тоня Луис и Спайк Лий


Денис Тантучи 


Лия Морнар


Патриша Глория Контрерас


Касия Смутнияк


Виктория Силвстед


Лейди Виктория Хърви


Марина Руй Барбоса


Камила Коелю


Кимбърли Гарнър

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 2 часа

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 1 ден

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.