Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 12.07 - 18.07

Всичко за филма "Три етажа" и кой какво облече на премиерата му в Кан

Най-добре облечените от първия ден на Фестивала в Кан: Бела Хадид, Спайк Лий и другите 

Celebrities преди 2 години

Световната премиера филма "Три етажа" (Tre piani), драматична италианска продукция режисирана от Нани Морети, ще се състои чак на 23 септември, но гостите на Фестивала в Кан - Бела Хадид, Тейлър Хил, Хофит Голан и други известни личности - успяха да се докоснат и оценят до един от шедьоврите на фестивала сега, когато събитието е в разгара си, облечени подобаващо! 


Екипът на филма "Три етажа"


Нани Морети, Алба Рорвахер и Рикардо Скамарсио

Бела Хадид бавно и полека се превръща в главната звезда на Червения килим в Кан, логично, но и парадоксално, предвид факта, че моделът няма никакви прояви в киното и връзка с филмовото изкуство. Все пак две мнения по въпроса за феноменалния й тоалет няма. Роклята с огромно деклоте е Schiaparelli, а гърдите й - покрити от масивно колие, прилично на позлатени бели дробове. Само преди седмица креативният директор на модната къща Даниел Роузбери представи този образ като част от Седмицата на висшата мода в Париж, тоест Бела го облича още топъл-топъл от ателието на италианския бранд. 


Бела Хадид

Филма на Морети е базиран на романа "Три истории" на израелския писател Ешкол Нево, а в центъра на историята са три буржоазни семейства, които заемат три етажа в кооперация в Рим. Жителите се оказват замесени в поредица от събития, които преобръщат живота им. Продукцията е снимана още през пролетта на 2019-та, а една от водещите роли се играе от самия Морети. Следващите кадри показват кой какво облече на премиерата, разглеждаме внимателно и си водим бележки по Висша мода, чакаме септември!


Хил Тейлър


Хофит Голан


Анаис Демустие


Тоня Луис и Спайк Лий


Денис Тантучи 


Лия Морнар


Патриша Глория Контрерас


Касия Смутнияк


Виктория Силвстед


Лейди Виктория Хърви


Марина Руй Барбоса


Камила Коелю


Кимбърли Гарнър

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.