Twitter се изказа:

Twitter се изказа: "Саманта е заменена от кофа за боклук" и други размисли по новата снимка от And Just Like That!

Естествено, че не сме съгласни, но е смешно 

Когато през януари беше съобщено, че "Сексът и градът" се връща на малкия екран, лоялната армия от фенове на шоуто неизбежно започва да задава всякакви въпроси - първо и най-важно, разбира се, защо Ким Катрал няма да участва в продължениетокой ще я замести, какво точно ще носят Кари, Шарлот и Миранда, мистър Биг как ли ще изглежда... 


Love to Quote: Саманта Джоунс, нежният терминатор от "Сексът и Градът"


Колкото и малко да се знае за 10-епизодното възраждане, осъществено от HBO, то сега знаем една идея повече, защото имаме IRL снимка от продукцията, направена през юни, споделена онзи ден от Сара Джесика Паркък и после от горе-долу половината интернет потребители. Това, което всъщност чакахме, е да видим в какво са облечени Кари, Миранда и Шарлот, дали и как феноменалната стилистика на сериала се изменя, предвид изминалите години и новите тенценции... Докато дизайнерът на костюми Патриша Фийлд също отказва да се завърне за новата поредица (в момента тя е заета продукцията на втория сезон на "Емили в Париж" от другата страна на Океана), но с радост предава факлата на протежето си Моли Роджърс.

И все пак новият промоционален образ поражда някои въпроси. Дали средиземноморският вайб на Миранда е знак за по-лесен и лек живот за любимия ни адвокат? Представят ли капризните Celine токчета на Кари нова авантюристичност, независимо дали осъществена през стил или секс? Какво предлага шоуто за Шарлот, като се има предвид нейната hot girl summer блуза? И накрая, както някои наблюдения в Twitter са забелязали - макар и на шега - дали боклукът, разположен вляво, сигнализира сенчест отговор на напълно разбираемото нежелание на Ким Катрал да участва?

Естествено, интернет има много мисли само за това едно-единствено изображение, така че тук събираме най-добрите (и най-смешни) отговори на първата снимка от възраждането на Sex and the City, с които пожелаваме весел понеделник! 

 


Не вярваме на очите си! Ето кой е любимият Кари-тоалет на Сара Джесика Паркър


 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.