Следва

Новото гадже на Бела Хадид - малко дечко, но интересен

Най-тъжният принц на света: viral снимката на Джордж Кеймбриджски от снощи

Седемгодишният сладур преживя горчиво разочарование в късната неделна вечер 

 

Celebrities преди 2 години

На супер симпатичния принц Джордж му се наложи да се сблъска с тежко разочарование в последните часове на отминалия уикенд. На 11 юли, придружен от родителите си, престолонаследникът на британския трон (трети поред в списъка за наследяване, ако трябва да сме съвсем точни, след дядо си Чарлз и татко си Уилям), елегантният младеж изгледа финалния мач от Евро 2020 на лондонския стадион Уембли, поддържайки отбора на Англия, разбира се. Британските запалянковци възприеха присъствието на младия принц в ложата на стадиона като добра поличба - Джордж наистина прилича на талисман. Феновете вече имаха възможността да се уверят в добрата енергия на Джордж, който се появи на стадиона и на четвъртфинала, когато двубоят донесе победа на Англия над Украйна. Само че този път вниманието на медиите не се фокусира върху тоалета на херцогинята на Кеймбридж и координираните официални ансамбли на баща и син-принцове в тъмната гама (на предния мач, припомняме, Кейт взриви обществото с появата си с жакардово ярко червено сако от Zara), а върху това как семейството на бъдещия наследник на короната възприема представянето на родния отбор. 


Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Джордж подкрепиха Англия на европейското първенство


Изходът от финалния мач на UEFA EURO 2020 снощи бе непредсказуем до края - двата отбора поддържаха равенството 1:1 до последния съдийски сигнал. Предстояха дузпи, по време на които и присъстващите на стадиона, и милионите пред телевизорите буквално изгоряхме от напрежение. Техни Кралски Височества не направиха изключение. Уви, англичаните пропуснаха една дузпа повече от италианците и купата отиде заслужено при националите на Италия, възпитаници на феноменалния Роберто Манчини. 

Херцогът на Кеймбридж, който заема поста президент на Футболната асоциация на Англия, прие поражението сравнително спокойно, като поздрави публично италианците веднага след мача. В Instagram профила на кралската особа се появи пост: "Сърцераздирателно. Поздравявам @Azzurri с огромната победа. @England, вие стигнахте много напред, но, за съжаление, днес не беше нашият ден. Всички вие трябва да държите главите си гордо изправени - знам, че това далеч не е всичко", се казва в публикацията,, подписана с "W", първата буква на името на принц Уилям.

За разлика от врелия си и кипял родител, неопитният и чистосърдечен дечко - седемгодишният принц Джордж, много трудно се справи с емоциите си. За момченцето поражението на отбора се оказа гигантско разочарование, което забелязаха всички фенове на футбола, наблюдавали реакциите му. Радостта на почитателите на италианския национален отбор от трибуните на Уембли контастираха ярко с тъжното личице на Джордж в стотиците постове в мрежата, с които Инстаграм завря след снощи. "Който се радва на гледката на толкова тъга, изписана по лицето на едно малко момче, има отвратителен характер! Трябва да ви е срам!", пишат фенове на кралското семейство под семейните снимки, публикувани навред, и превърнали се в същински вирус с язвителното си внушение: "Така гледат англичаните днес".  

More from View Sofia

За пръв път в България бе представен Маутай, китайската национална напитка

Food преди 6 години

Китайската национална напитка с богат и екзотичен вкус, известна като Маутай байджо, беше представена на 22 февруари 2018 пред български и чуждестранни ценители, както и пред журналисти. На изискан коктейл-дегустация гостите се запознаха с крайно любопитни детайли, свързани с историята, производството и потреблението на напитката, а също и с начина, по който се дегустира и консумира.

Вече в Манчестър: Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и четирите дечица, сладки новодомци

All About Life преди 2 години

Кристиано Роналдо и семейството му вече живеят в Манчестър след трансфера в Ман Юнайтед, който го превърна в човека с най-високата заплата на ангажиран с трудов договор "служител" във Великобритания.   

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.