Следва

Нищо по-сладко от Тимъти Шаламе и Тилда Суинтън в Кан!

We love: Риана в кожа с косъм и A$AP Rocky с ушанка на 25 градуса плюс

Ма, много сладки... 

Celebrities преди 2 години

33-годишната Риана и 32-годишният Раким Майърс, известен повече като A$AP Rocky, нямат никакви скрупули относно публичността на любовната си връзка и често се появяват заедно "на светло", демонстрирайки сладки взаимни чувства, предизвикващи бяла завист в самотните сърца. 

Влюбените на практика не се отделят един от друг и за миг, като работата им също е повод за споделени мигове. Преди броени дни в Бронкс, Ню Йорк, Раким и Риана бяха заснети по време на снимки на клип, в който очевидно участват съвместно. И Риана, и A$AP Rocky не споделят подробности за въпросния проект, но папараците внимателно следят работата на снимачния екип. 

На пръв поглед, певицата е докарана така, че топлинният удар й е в кърпа вързан. В разгара на лятото на Рири й се налага да позира в дебело яке от изкуствена кожа и отделно в кожух. А температурата в Ню Йорк в момента е средно 27 градуса.

Вчера за място на снимките послужи балкончето на пожарна стълба на една от сградите в квартала. Готиното е, че двамата се усещат повече от комфортно на идиотското пространство, и никак не бързат да слизат оттам. Влюбените непринудено общуват, усмихвайки се на фотографите. 

Риана е в пъстро яке от мъжката колекция на Louis Vuitton, шортички, бандо от кашмир и сандали на платформа от нашумялата дизайнерка Amina Muaddi (средна цена на чифт - 850 евро). Солидарен, сладурчето Раким не оставя любимата да се малтретира съвсем сама в жегата и самият той е с плътна ушанка от същата колекция. 

Ден по-рано снимките за проекта се случват направо на тротоара. Риана се разхожда по улицата в дълго кожено манто от Loewe и корсет от архивна колекция на Dolce&Gabbana от 2005 година.

Припомняме, че това не е първият съвместен творчески опит на музикантите. Още през 2013 година A$AP Rocky се появи на концерт на Риана в рамките на световното й турне Diamonds и участва в записа на песента й Cockiness. Певицата, от своя страна, се снима в клипа на рапъра Fashion Killa. Сладурчета. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.