Следва

Айрис Лоу - ТАЗИ прическа и този Dior!

Нищо по-сладко от Тимъти Шаламе и Тилда Суинтън в Кан!

Какво виждаме, когато Тимъти Шаламе и Тилда Суинтън застанат един до друг? Райска гледка!

Celebrities преди 2 години

На премиерата на новия филм на Уес Андерсън "Френският бюлетин“ на филмовия фестивал в Кан Тимъти Шаламе и Тилда Суинтън колегиално усмихната Червения килим и всички около него в два поразителни тоалета, сладко гушнати и хванати за ръка. Той - в бляскав металик костюм с пайети, Тя - фино стилизирана в коралово, оранжево и бляскави ръкави. Ефектът - ослепителен!

Двамата неминуемо се допълват и комплементират. Колоритният тоалет на Тилда е Haider Ackermann - един най-честите сътрудници на нея самата и на Тимъти - който включва изрязан розов сатенен топ, съчетан с оранжева пола с дължина до земята и зелени пайетни ръкави под сакото. Що се отнася до чаровното, прекрасно момче - тоалетът му се лее като сребрист водопад. Рационализираният, но изключително специален "метален" костюм от две части е Tom Ford, "докоснат" със свежа бяла риза без яка и бели ботуши на ток. Модният ни извод е, че там, където други звезди остават традиционни и бляскави (което е стиловият наратив в Кан), Тилта и Тимъти се осмеляват с външни6я си вид, което радва.


Да се откажеш от токчето: Трябва ли високите обувки да за задължителни на фестивала в Кан?


Харесваме енергията им заедно, гледаме "Френският бюлетин“ в първата свободна и възможна секунда и днес определено си намираме повод да хванем някого за ръчичка, да опрем глава на нечие рамо, да усетим близост и красота, защото такъв е животът, който искаме... 


Тилда Суинтън: "Нещата, които не знате за мен"


 

More from View Sofia

Plus-size блогърка „копира“ звездни тоалети мотамо, защото всеки може да носи всичко

All fashion преди 2 години

Кейти Стурино е инфлуенсър в смисъла на думата, който харесваме. Извървяла е дълъг път, работи неуморно и всъщност постига целите си с лекота и устрем, на които се възхищаваме открито   

Хара хачи бун ме - ядеш само донякъде или как да отслабнем по японски

Health преди 1 година

Колко често ви се е искало да не сте преглъщали последната хапка храна? Преяждате и съжалявате, чувствате се виновни и по-лошото - дискомфортно от препълнения стомах. Защото не сте спрели навреме и сте се поддали на така присъщата на човешките същества лакомия? Не казваме, че това е най-лошото нещо на света, но знаем, че има лесен метод, чрез който да се откажем от навика си да преяждаме.

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 20 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.