Следва

Айрис Лоу - ТАЗИ прическа и този Dior!

Нищо по-сладко от Тимъти Шаламе и Тилда Суинтън в Кан!

Какво виждаме, когато Тимъти Шаламе и Тилда Суинтън застанат един до друг? Райска гледка!

Celebrities преди 2 години

На премиерата на новия филм на Уес Андерсън "Френският бюлетин“ на филмовия фестивал в Кан Тимъти Шаламе и Тилда Суинтън колегиално усмихната Червения килим и всички около него в два поразителни тоалета, сладко гушнати и хванати за ръка. Той - в бляскав металик костюм с пайети, Тя - фино стилизирана в коралово, оранжево и бляскави ръкави. Ефектът - ослепителен!

Двамата неминуемо се допълват и комплементират. Колоритният тоалет на Тилда е Haider Ackermann - един най-честите сътрудници на нея самата и на Тимъти - който включва изрязан розов сатенен топ, съчетан с оранжева пола с дължина до земята и зелени пайетни ръкави под сакото. Що се отнася до чаровното, прекрасно момче - тоалетът му се лее като сребрист водопад. Рационализираният, но изключително специален "метален" костюм от две части е Tom Ford, "докоснат" със свежа бяла риза без яка и бели ботуши на ток. Модният ни извод е, че там, където други звезди остават традиционни и бляскави (което е стиловият наратив в Кан), Тилта и Тимъти се осмеляват с външни6я си вид, което радва.


Да се откажеш от токчето: Трябва ли високите обувки да за задължителни на фестивала в Кан?


Харесваме енергията им заедно, гледаме "Френският бюлетин“ в първата свободна и възможна секунда и днес определено си намираме повод да хванем някого за ръчичка, да опрем глава на нечие рамо, да усетим близост и красота, защото такъв е животът, който искаме... 


Тилда Суинтън: "Нещата, които не знате за мен"


 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 18 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 14 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.