Следва

We Love: Кейт Мос е новото лице на SKIMS

Fendi, Fall 2021 Couture

Колекция, устойчива като мит, като мрамор, като Рим 

Runway преди 2 години

Ким Джоунс живее в една кутюр мечта...  Втората му колекция Висша мода за Fendi e разказана в задъхващо ревю, в което участват Кейт Мос, Криси Търлингтън и Амбър Валета, почетните музи на колекцията, която виждате в галерията ни. Събитието е придружено от филм на режисьора Лука Гуаданино, създателят на "Call me by your Name", в интро на който участва Ким Кардашян, която "е била in town по време на снимките". Очакваме продукцията скоро! А дотогава гледаме феноменалните рокли, масивни бижута, обувките с мраморно токче, формирано като антични колони, чантите-музайки, прозрачните дантели и пухкави шлейфове...

Колекцията е грацилна, нежна, женствена, без да граничи със скучното или дори да се доближава до него. Изключително декорирана и ефирна, включваща почти единствено рокли в кремави и пастелни цветове, всички визии са по-горе, а надолу излагаме детайли от тях - защото, oh my god, друго си е да видиш Fendi Couture от толкова близо!  

 

 

 

 

 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.