Следва

Галерия: Каролина Монакска, дъщерята на Грейс Кели, в 40 романтични архивни кадъра

Surpriiiiiiise :~) Ашли Греъм отново бременна!

Congrats от нас!

Celebrities преди 2 години

Супермоделът е mommy-to-be отново, разбираме от Instagram и Tik Tok вчера вечера! Тя публикува снимка , направена от любимия й съпруг Джъстин Ервин, в която е загърната с разкопчана бяла риза (ние като казваме, че белите ризи са top of the top на сезона, не се шегуваме), боса на тревата и със сладко изпъкнало коремче. Мрачният и мъглив фон никак не пречи на новината да блесне!

"Изминалата година беше пълна с малки изненади, големи мъки, познати начала и нови истории. Тепърва започвам да обработвам информацията и да празнувам тази значима следваща глава за нас“, написа тя, тагвайки съпруга си.


Fashion Starter: Ашли Греъм - 7 days, 7 outfits


Новината идва година и половина след домашното раждане на първия им син Исак Менелик Джовани Ервин, оттогава Ашли определено има представа за реалноститта, наречена майчинство. През февруари тя публикува снимка по бельо след раждането, пишейки: "Никой не говори за възстановяване и изцеление (да, дори за неприятната част от нещата), през които минават новите майки“, пише тя. 

@theashleygraham

surpriiiiiiise :~)

original sound - emm.

 

Припомняме си я бременна за пръв път ТУК, във фотосесия на ELLE с новородения Исак - ТУК  и с изключително важното послание за обич към себе си, тялото и майчинството - ТУК.

More from View Sofia

На гости в Yettel Town с Богдана Дивитакова, Professional Adventurer

All About Life преди 1 година

Част 3/4 от поредицата ни "На гости в Yettel Town", в която ви срещаме с интелигентни, нежни, модерни дами, отдадени в личен и професионален план на Yettel, и в която човешки говорим за успеха, силата, тънкостите на успешната женственост и философията на баланса, залегнала в корените на най-позитивната компания у нас!  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.