Следва

Галерия: Каролина Монакска, дъщерята на Грейс Кели, в 40 романтични архивни кадъра

Surpriiiiiiise :~) Ашли Греъм отново бременна!

Congrats от нас!

Celebrities преди 2 години

Супермоделът е mommy-to-be отново, разбираме от Instagram и Tik Tok вчера вечера! Тя публикува снимка , направена от любимия й съпруг Джъстин Ервин, в която е загърната с разкопчана бяла риза (ние като казваме, че белите ризи са top of the top на сезона, не се шегуваме), боса на тревата и със сладко изпъкнало коремче. Мрачният и мъглив фон никак не пречи на новината да блесне!

"Изминалата година беше пълна с малки изненади, големи мъки, познати начала и нови истории. Тепърва започвам да обработвам информацията и да празнувам тази значима следваща глава за нас“, написа тя, тагвайки съпруга си.


Fashion Starter: Ашли Греъм - 7 days, 7 outfits


Новината идва година и половина след домашното раждане на първия им син Исак Менелик Джовани Ервин, оттогава Ашли определено има представа за реалноститта, наречена майчинство. През февруари тя публикува снимка по бельо след раждането, пишейки: "Никой не говори за възстановяване и изцеление (да, дори за неприятната част от нещата), през които минават новите майки“, пише тя. 

@theashleygraham

surpriiiiiiise :~)

original sound - emm.

 

Припомняме си я бременна за пръв път ТУК, във фотосесия на ELLE с новородения Исак - ТУК  и с изключително важното послание за обич към себе си, тялото и майчинството - ТУК.

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.