Следва

Мелания Тръмп с първи снимки след напускането на Белия дом

Галерия: Каролина Монакска, дъщерята на Грейс Кели, в 40 романтични архивни кадъра

Доказваме, че модната история на миналия век не се изчерпва с Джейн Бъркин и Каролин Бесет-Кенеди

Celebrities преди 2 години

Принцеса Каролина на Монако и Хановер е най-голямата дъщеря на любимата на Алфред Хичкок Грейс Кели и принц Рение III от Монако. Каролина е родена в една от стаите на княжеския дворец в Монако през 1957 година и тогава сякаш се прераждат грацията и безупречният вкус и духът на авантюризма, наследени от майката на принцесата. До 64-годишна възраст Каролина успява да се омъжи три пъти, да роди четири деца, да обиколи половината свят, да се научи да свири на флейта и пиано и да започне да танцува, да бъде междувременно изключително красива и стилна, както виждаме от 40-те редки и красиви кадъра в галерията ни.

Интересен факт е, че когато принцесата на Монако израства, тя си става близка приятелка с Карл Лагерфелд и редовно се появява на светски събития в тоалети Chanel, а също така присъства на модни ревюта на големи модни къщи, защото висшата мода й е страст. Това обаче не й пречи през 80-те редовно да носи мини-шорти и сандали на платформа, смело изрязани бикини и семпли "течни" рокли от нежна коприна. Другата част на личността й, по-безстрашната и силна, не се страхува да се появи публично в мъжки костюм с вратовръзка например. Каролина е пример най-вече за добро аксесоаризиране на тоалети, защото прави съчетанието на злато, перли и камъни да изглежда лесно, в духа на самата Коко Шанел. Тя олицетворява един вид идеала за свободолюбива принцеса, на която не са чужди нито забавни партита, нито семейните ценности и царски задължения. С две думи - прекрасна е!


Принцесата на скъпоценностите: Взимаме пример от Ди как да носим сапфири, диаманти, перли


More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 17 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.