Мелания Тръмп с първи снимки след напускането на Белия дом

Мелания Тръмп с първи снимки след напускането на Белия дом

51-годишната съпруга на Доналд Тръмп беше снимана с 15-годишния си син Барън в Ню Йорк, за пръв път след напускането на Белия дом 

 

Изключителна! Всеки път! Толкова ни липсваше женственото и достойно присъствие на Мелания Тръмп в последните месеци, че сме щастливи от порцията кадри, които споделяме с вас. Те са от вчера и онзи ден, мястото е Ню Йорк, а великолепната 51-годишна госпожа Тръмп е в изумителна форма, елегантна, лежерна и видимо спокойна (четете още: Друго си е свободният живот: първа поява на Мелания Тръмп след Белия дом). Придружава я много порасналият и много симпатичен 15-годишен Барън, синът й от Доналд Тръмп.

Тук е моментът да припомним, че докато беше Първа дама, Мелания Тръмп често се чувстваше некомфортно и като цяло беше очевидно, че животът в Белия дом не й е по вкуса. Близки до госпожа Тръмп твърдяха, че Мелания просто не понася официалностите и непрекъснатия медиен натиск и мечтае да се почувства отново свободна и да се върне в Ню Йорк. Факт е, че бившото първо семейство на Америка вече не живее във Вашингтон, а се е прибрало в луксозния си дом в Голямата ябълка. 

На снимките, освен високия Барън, се вижда обичайния стегнат клесически стил на Мелания - в случая ежедневен, но луксозен и секси. Дамата носи бял панталон в горещините на Ню Йорк, черна риза с навити ръкави, бели ниски обувки от любимеца си Кристиан Лубутен и разкошна обемна чанта Ермес. Предния ден, комбинацията е сходна, само че ризата е заменена с бяла тениска и сако Бърбъри, а кадрите са на излизане от Trump Tower (четете още: Довиждане, Мелания Тръмп, с 50 брилянтни кадъра). 


Най-впечатляващите модни превъплъщения на Мелания Тръмп като FLOTUS


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.