Следва

Best Dressed на Модната седмица в Париж: Кара Делевин, Мария Бакалова, Кейти Пери и другите

We Love: Кейт Мос е новото лице на SKIMS

Разходка - находка! Ким и Кейт се срещат в Рим преди няколко седмици (Четете още: Sexy: Ким Кардашян в бяла дантела на посещение във Ватикана), а днес супермоделът вече е със своя кампания за скулптуриращия бранд за бельо, показваме: 

All fashion преди 2 години

Днес стана известно, че легендарният топ модел и икона на 90-те години Кейт Мос става лице на марката бельо SKIMS, петото дете на Ким Кардашян. На снимките Кейт позира на неутрален фон в новите комплекти на марката, които според Ким са "удобни, универсални и предназначени за всяко тяло“ - така и изглеждат! Човекът, видял и снимал Кейт топлес, с класическото за нея златисто русо и много фит фигура е фотографът Дона Тропе; семплостта на кадрите е именно това, което извайва образа на модела в класически красивата светлина, в която я познаваме! 

"За пръв път срещнах Кейт през 2014 г. благодарение на Рикардо Тиши и моментално бях поразена от нахалния й хумор и автентична класическа красота - оттогава сме приятелки! Тя е модна икона, определяща стила на цяло поколение и за мен е чест да я представя като новото лице на марката SKIMS! " - сподели Ким Кардашиян.


Major 2000s Vibes: SKIMS Velour


"Фен съм на SKIMS от първия ден, в който марката е основана“, казwа Мос в изявление. "Това, което Ким прави с марката, е толкова свежо и модерно - тя създава бельо, от което жените наистина се нуждаят и което пасва идеално. Нося го, дъщеря ми го носи, дори майка ми го носи", продължи топмоделът.

 Кеф ти приятелство, кеф ти красиви жени, кеф ти хубаво бельо... 


1-ви рожден ден на SKIMS: Ким К включи звезди и фенове в прекрасната рекламна кампания


 

More All fashion