Следва

Symfonisk: Sonos и ИКЕА звучат перфектно

Love to Quote: Okurrr и всички други вечни фрази от KUWTK

Америка има много "плодовити" във всяко отношение семейства, но малцина имат толкова мощно и трайно влияние, колкото семейство Кардашян

Celebrities преди 2 години

Още от дебюта на техния хитов сериал "Keeping up with the Kardashians" през 2007 г., семейство Кар-Дженър - Крис, Ким, Кортни, Клоуи, Роб, Кендъл, Кайли, Кейтлин - неофициално стават лица на поп културата, социалните мрежи, противоречията и всичко модерно. Има причина хората да казват, че дяволът работи усилено, но Крис Дженър работи повече от него.

През последните 14 години споделяне на живота си с обществеността в "E!", феновете са свидетели как Ким Кардашиян еволюира от миньончето на Парис Хилтън до магнат, заедно със своята сестра-магнат Кайли, Кендъл превзема света на модата с щурм, Клои и Кортни се отдават на предприемачество, а Крис наблюдава всичко това - и всичко това докато хранят феновете с емблематични фрази, категорични и запомнящи се моменти във всеки епизод. Със сигурност всеки зрител поне веднъж изрича емблематичното "Okurrr" в даден момент през последните години, но сега, когато сериалът е пред края си, осъзнаваме, че първо Клоуи Кардашиян популяризира "термина", преди Карди Би да го изведе на ново ниво. Или може би харесвате емблематичния цитат на Кортни: "Ким, има хора, които умират", когато някой реагира прекомерно на нещо тривиално. Светът на Кардашиан е експанзивен - от прословутите им поговорки. В чест на финалната серия на KUWTK, ви представяме азбучен A-Z справочник на най-емблематичните думи, изговаряни някога от всички членове на клана Кардашиан.


Колко точно "струва" всяка от сестрите Кардашян


Бременна ли си или просто гладна? (Are you pregnant or just hungry?)

- Цитат

Ако си спомняте, Клоуи и Кайли бяха бременни по едно и също време през 2018 г. Случката е, че по-голямата сестра иска да насочи вниманието към Кайли, за да обяви собствената си бременност, но най-малката сестра избира да не споделя добрите новини с обществеността. И все пак Клоуи иска да запази бременността си в тайна, докато не започне да й личи, защото не иска таблоидите да питат дали е "бременна или просто гладна".

Библия! (Bible!)

- Крилата фраза

Термин, използван за подчертаване или потвърждение, че казвате истината.

Обади ми се, когато искаш да бъдеш честен (Call me when you wanna be honest)

- Цитат

Кортни използва тези sassy дими, за да прекрати телефонен разговор с лъжливия Скот Дисик, тогавашното й гадже и баща на трите й деца, Мейсън, Пенелопа и Рейнг Дисик.

Даш бутик (Dash Boutique)

- Съществително

Кой би могъл да забрави бутика за дрехи и аксесоари Dash? Първоначално отворен в Калабасас през 2006 г., впоследствие сестрите отварят филиали в Маями (помните ли епизода Kourtney and Khloe Take Miami?) и Ню Йорк (респективно епизода Kourtney и Kim Take New York?). Нещо повече, Е! дори стартира друг клон на бизнеса, Dash Dolls, който проследява служителките на бутика, докато се ориентират в града като млади професионалисти.

Обица (Earring)

- Съществително

В една от най-емблематичните сцени от историята на KUWTK, Кар-Дженърс отиват на семейна почивка в Бора Бора заедно с тогавашния съпруг на Ким - Крис Хъмфрис. След като Хъмфрис решава на шега да хвърли Ким в океана, тя осъзнава, че диамантената й обица вече не е на ухото ѝ. Това е и произходът на прочутото грозно плачещо лице (виж по-долу). Ким започва да изпада в паника и плаче истерично, но в крайна сметка Кайли я намира.

Факт

- Крилата фраза

Алтернативен начин да кажете, че сте съгласен с някого или нещо.

Вземи се в ръце (Get over yourself)

- Крилата фраза

Една проста фраза, използвана за затапване на самовлюбен нарцисист, който не може да вижда нечия друга перспектива, освен собствената си.

via GIPHY

Health Nut

- Съществително

Това е името на магазин за салати, разположен в Лос Анджелис, посещаван от сестрите Кардашиян. Според People любимото хапване сестрите оттам е китайската пилешка салата.

Ще плача в края на деня, а не с пресен грим (I'll cry at the end of the day, not with fresh makeup)

- Крилата фраза

Ким е твърдо решена да не позволи на никакъв проблем да я разплаче и да развали грима й, така че тя ни зашеметява с тази скандална реплика. Поне сега тя има неограничен запас от продукти за грим, за да коригира всякакви размазани от сълзи линии.


KUWTK ни каза Чао!, но емблематичните визии на сестрите Кардашян остават


Джейн и Сузани (Jane and Suzanne)

- Съществително

Всичко става много по-забавно, когато "включите" в шоуто икони като Джейн Фонда и Сузани Съмърс. Когато Клоуи и Кортни започват да тренират заедно във фитнеса, те решават да си дадат алтернативни прякори, за да развеселяват тренировките си.

"Няма спор кой кой е - освен Джейн Фонда за Кортни, аз съм Сузани Съмърс", казва Клоуи пред People. "Измислихме това, когато започнахме да тренираме заедно, защото самите ние се чувстваме като фитнес гурута."

Ким, има хора, които умират (Kim, there’s people that are dying)

Лаф, използван, за да покаже на някого, че реакцията му е абсурдно пресилена в сравнение със случващото се другаде по света. Това е поредната яка реплика, която Кортни казва на Ким по време на незабравимото семейно пътуване в Бора Бора, след като Ким губи обеците си за 75 000 долара в океана.

- Крилата фраза

Буквално (Literally)

- Наречие

В света на Кардашиан тази дума се използва практически във всяко второ изречение, за да се подчертае дадена точка или чувство.

Momager

- Съществително

Това не еикой друг, освен самата Крис Дженър - Богинята-майка, управител и съветник на клана Кар-Дженърс.

via GIPHY

NBA

Националната баскетболна асоциация е организация, която Кардашян познават твърде добре. Ким, Клои и Кендъл излизат (или се женят) за играчи от НБА, от Крис Хъмфрис (Ким), до Ламар Одом (Клои), до Джеймс Хардън (Клои), до Бен Симънс (Кендъл) и др.

- Съществително


Кендал Дженър с бившият си приятел Бен Симънс, играч на Philadelphia 76ers

Okurrr

- Крилата фраза

Израз, използван за похвала на някого или за съгласие. Терминът е синоним на Карди Б от дебюта й до днес, но истината е, че Клоуи също помага за популяризирането на термина в KUWTK.

Плейбой (Playboy)

- Съществително

Точно когато звездата й изгрява, Ким получава предложението да позира за Playboy. Като човек, който вече има опит с публичното обсъждане на личен секс запис, тя не иска да бъде прекалено разголена на снимките. В крайна сметка Крис й помага да бъде по-уверена и фотосесията се превръща в един от най-обсъжданите моменти на Ким.

Груб (Rude)

- Прилагателно

Дума, която описва някой, който казва нещо обидно или неприятно.

Slob-kabob

- Прилагателно

Термин, използван за някой, който действа небрежно или безразсъдно. Тази дума е популяризирана от Кортни, на която й писва от пиянските лудории на Скот и Роб.

Тод Крайнс (Todd Kraines)

- Съществително

Името на "стария семеен приятел" Скот Дисик се представя за шега от Крис. Скот не разбира, че Крайнес всъщност е истински семеен приятел и в крайна сметка се среща с него IRL.

Грозно плачещо лице (Ugly Crying Face)

Кортни прекарва цели сезони в подигравки с плачещото лице на Ким. И накрая то се превръща в мийм. Ким "просто тръгва по пътя" и прави това, което й се удава най-добре - печели пари. Лицето й се превръща в един от емотиконите в нейното вече несъществуващо приложение Kimoji.

V-подстригване (Vagine trim)

- Крилата фраза

Кортни и Скот споделят много интимни моменти, но няма нищо по-интимно от това гаджето ти да бръсне интимните ти дамски зони. Бременната Кортни има проблеми с бръсненето на собствената си V-линия, затова тя моли Скот да й помогне да свърши тази работата. Когато Клоуи минава покрай банята и пита двойката какво правят, Кортни отговоря: “We're doing a little vagine trim.”

Бихте ли спрели да се снимате? Сестра ти ще влезе в затвора. (Would you stop taking pictures of yourself? Your sister’s going to jail)

- Крилата фраза

Крис Дженър е човекът, комуто трябва да благодарим за този цитат. По време на пътуване, за да остави Клоуи в затвора за нарушаване на пробацията за нейния DUI, Крис се кара на Ким, че си щрака селфита по време на толкова напрегнат момент.

Рентген (X-Ray)

- Съществително

След слуховете за поставяне на импланти в дупето, Ким решава да направи рентгенова снимка на тялото си, за да докаже, че е 100 процента натурална.

Справяш се невероятно, сладурче (You’re doing amazing, sweetie)

- Крилата фраза

Докато Ким позира за снимките си за списание Playboy през 2007 г., Крис - винаги подкрепящото я мамче - посяга към телефона си, за да направи задкулисни снимки на дъщеря си. Между снимките Крис изрича: "Справяш се невероятно, сладурче", като по този начин създава най-великия цитат за всички времена. Тя пресъздава момента във видеото на Ариана Гранде за песента "благодаря ти, следващия."

More from View Sofia

Впечатляващите първи дами: Кратък списък на най-стилните и модерни съпруги на американски президенти

Celebrities преди 3 години

През цялата си история САЩ винаги са се гордяли с елегантни, стилни Първи дами - от Елеонора Рузвелт до Джаки Кенеди, през Мишел Обама до Мелания Тръмп - изглежда, че да си модерна и елегантна, почти е част от длъжностната характеристика на американските първи съпруги

Xiaomi стартира единствения оторизиран онлайн магазин на бранда в България

All About Life преди 2 години

Xiaomi стартира единствения официален оторизиран онлайн магазин на бранда в България на 8-ми декември - https://mi-bulgaria.com. Той предлага гама от смартфони и богато разнообразие от интелигентни устройства, аудио и видео продукти и аксесоари на марката, като портфолиото с предлагани артикули постоянно се обогатява.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.