Следва

Уличният стил на звездите: На Киану Рийвс шнолките

Symfonisk: Sonos и ИКЕА звучат перфектно

В златната епоха на контента, звук ни заобикаля отвсякъде. Затова от Sonos вярват, че ако слушаме по-добре, живеем по-добре 

All About Life преди 2 години

Колаборацията им с ИКЕА, за която разказваме днес, категорично е любимата ни този сезон. Просто обожаваме качествен звук, предпочитайки го добре "облечен" и на добра цена. Двете компании допринасят с професионалната си експертиза - Sonos към звука, а ИКЕА - към достъпната мебелировка. За тези, които не знаят, Sonos е водещата американска софтуерна аудио компания, посветена на това да изобрети бъдещето на слушането. Те създават технологии, които превръщат звука в празник за душата, като непрекъснато усъвършенства изживяването при слушане. С екип от експерти от световна класа в областта на акустиката и инженерството, компанията щателно проектира продуктите си отвътре навън, комбинирайки ги със собствен софтуер. Sonos, простичко казано, са поредните гении на нашето време!

Досега аудио производителите са работили с ИКЕА върху различни wi-fi тонколони с идеята да демократизират звука около нас. Лампата им (маскирана тоноколонка с убийствен саунд) е добрият старт, но последното им творение за пръв път слива изкуство и музика. Новото поколение мултимедия идва от утре, 15 юли, в магазина на ИКЕА в София с името Symfonisk и под формата на арт панел с вградена тонколона за фантастичен, изпълващ помещенията и сетивата звук, при това осигуряващ дискретен естетичен финиш на интериора вкъщи и в офиса.

Скучният вид на обикновените тонколони с многото кабели и безкрайното търсене на изходи и контакти за инсталация е, меко казано, затормозяващ. Обикновено блокчето безжична пластмаса не е това, което искаме за интериора си - просто нищо в него не ни говори за специалност. Затова от утре, за радост на естета в нас, имаме на линия Symfonisk рамката, която е измислена толкова добре, че идва само с един кабел с дължина от 350 см и със специално отделение за прибиране на излишната дължина след окачване. Няколкото изхода за кабела са там, за да разположим рамката вертикално или хоризонтално, да я окачим или подпрем на стената. Елегантният звуков панел е компактен, лек и мобилен - местим от място на място за секунди, когато не сме сигурни за точната позиция. Рамката се активира чрез приложението на Sonos и използва стандартните команди за звук, които практично управляваме направо от телефона. Бутоните са разположени странично, за да не смущават анфаса на декорацията.

Как този достъпен лукс работи всъщност? Дизайнерите на продукта са горди с аудио архитектурата, която изобретяват, и страстно разказват за тонколоната, виновник за отличния звук. Разположена е по средата, заедно с аудио гид системата, отговорна за равномерното и балансирано разпръскване на звука. Споменатите устройства са скрити от прикрепения арт панел - симпатичен и много естетичен. Илюстраторът на основните две пана, налични в черно и бяло, разказва, че вдъхновението за рисунъка върху тях е дошло от мисълта за това как звука се носи във въздуха, с потоците и паузите си. Ако случайно минимализмът не е вибрацията на вашия интериор и търсите нещо по-силно за акцент, Vinyl и Splash са другите два десена за стената ви.

Symfonisk е от утре в магазин ИКЕА в София. Ние ще сме първите, които ще скочим до адреса на Околовръстен път 216, защото колаборацията ИМ е повече от просто добра.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.