Следва

Ваканцията на известните: Мадона плюс гадже

Ваканцията на известните: Деми Мур и Румър в Гърция

И те, като нас, много обичат Гърция... 

Celebrities преди 2 години

Лятото е в разгара си, съответно ваканциите на звездите са в ход, за разлика от нашите (шегуваме се, и за нас грее слънце, образно казано). 58-годишната Деми Мур е отдавнашен любител на почивките из европейските курорти, като не прави изключение и този сезон - придружена от 32-годишната си дъщеря Румър, звездата се радва на красотите на остров Миконос (четете още: Double Trouble: Тунингованата Румър Уилямс). 

Мястото е притегателен център за по-заможните хора, включително много звезди от световна величина. Вчера папараците заснеха Деми на плажа - чудесна в патладжанения си бански и дълги гарванови плитки.  

Самата Деми нарича отдиха си в Гърция "райски" и буквално свети от щастие, а феновете не пестят похвали: 

Страхотна жена! 

Невероятна сте! Изглеждате на 30

- надцакват се с комплименти последователите на актрисата в инстаграм.

Съвсем наскоро Деми, заедно с трите си дъщери (припомняме, че освен Румър, актрисата има още две момичета от Брус Уилис: 29-годишната Скаут и 27-годишната Талула) се снимаха в реклама на бански, която също доведе до възторг феновете. Всички са единодушни, че Деми е истинско вдъхновение и отбелязват, че по нищо не личи, че госпожа Мур е майка на момичетата. Напротив, прилича на тяхна сестра. 


Румър Уилис


Деми Мур с дъщерите си

 

More Celebrities