Следва

Язък: на Гришо и Лолита не им се получи

Ваканцията на известните: Мадона плюс гадже

62-годишната Мадона не е мацка, която харесва застояването. Звездата води повече от активен живот и достатъчно интензивна концертна дейност.  При това й остава време за семейството и личния живот 

Celebrities преди 2 години

Преди няколко дни певицата, придружена от любимия - 27-годишният Ахламалик Уилямс, беше снимана на летището в Ню Йорк. Влюбените, скривайки лицата си зад слънчеви очила и маски, се движат, хванати за ръка. По-късно към двойката се присъединяват децата на звездата: 15-годишните Мърси Джеймс и Дейвид Банда.

 

За три години отношения между кралицата на поп-сцената и професионалния танцьор, Ахламалик Уилямс вече е пълноправен член на семейството: двамата прекарват много време заедно, пътуват и редуват ваканции с работа, а шестте деца на звездата се радват на чудесно общуване с младока. Самата Мадона нарича Ахламалик "любовта ми" и твърди, че той е отворил очите й. 

Двойката се познава от 6 години - Мадона лично избира Уилямс да е сред танцьорите на турнето й Rebel Heart. След това той започва да работи с певицата постоянно, идват и чувствата. 

Разликата във възрастта не смущава никого. Нищо лошо не вижда и бащата на Ахламалик, който е щастлив за сина си, вярвайки, че за любовта няма възраст. 

Мадона е по-голяма от мен с две годинии. Но аз казах на сина си, че за любовта няма възрастови ограничения, ако и двамата сте достатъчно зрели и всичко става по взаимно съгласие, - споделя бащата. 

Мадона е близка с роднините на гаджето си, като дори организира специална вечеря за семейството на Ахламалик по време на турне в Лас Вегас. Според близки до звездата, тя е заявила ясно на близките на младока, че го обича безрезервно и иска да се грижи за него. 

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.