Следва

Язък: на Гришо и Лолита не им се получи

Ваканцията на известните: Мадона плюс гадже

62-годишната Мадона не е мацка, която харесва застояването. Звездата води повече от активен живот и достатъчно интензивна концертна дейност.  При това й остава време за семейството и личния живот 

Celebrities преди 2 години

Преди няколко дни певицата, придружена от любимия - 27-годишният Ахламалик Уилямс, беше снимана на летището в Ню Йорк. Влюбените, скривайки лицата си зад слънчеви очила и маски, се движат, хванати за ръка. По-късно към двойката се присъединяват децата на звездата: 15-годишните Мърси Джеймс и Дейвид Банда.

 

За три години отношения между кралицата на поп-сцената и професионалния танцьор, Ахламалик Уилямс вече е пълноправен член на семейството: двамата прекарват много време заедно, пътуват и редуват ваканции с работа, а шестте деца на звездата се радват на чудесно общуване с младока. Самата Мадона нарича Ахламалик "любовта ми" и твърди, че той е отворил очите й. 

Двойката се познава от 6 години - Мадона лично избира Уилямс да е сред танцьорите на турнето й Rebel Heart. След това той започва да работи с певицата постоянно, идват и чувствата. 

Разликата във възрастта не смущава никого. Нищо лошо не вижда и бащата на Ахламалик, който е щастлив за сина си, вярвайки, че за любовта няма възраст. 

Мадона е по-голяма от мен с две годинии. Но аз казах на сина си, че за любовта няма възрастови ограничения, ако и двамата сте достатъчно зрели и всичко става по взаимно съгласие, - споделя бащата. 

Мадона е близка с роднините на гаджето си, като дори организира специална вечеря за семейството на Ахламалик по време на турне в Лас Вегас. Според близки до звездата, тя е заявила ясно на близките на младока, че го обича безрезервно и иска да се грижи за него. 

 

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 20 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.