Следва

Street Style вдъхновения: Най-доброто от улиците на Кан

Всички носят: Каквото носеше Кристина Агилера преди 20 години

Факт, който не можем да игнорираме

All fashion преди 2 години

Ранните 2000s без съмнение са объркващо време за модата. Дотолкова объркващо, че често изпитваме чист ужас да се завърне по формата на тенденции, модерни форми, цветове и силуети. Определяме съответното време като no-in-between- период - всеки е или "навлечен" до максимум с между 3 и 6 слоя дрехи (слагайки колани на неща, които не се нуждаят от колан!), или почти гол - само по прозрачна ролкля без бельо, дънки с ниска талия (над които задължително се виждат прашки) и шалче вместо блуза. Кристина Агилера безспорно е кралицата на втората естетика. С излизането на албума "Dirrty" през 2002 г., тя почти ритуално се посвещава на корсети, вериги за тяло и всякакви cut-out дрешки. Е, всичкото това идва пак и то сякаш без да ни плаши, защото в момента същите тенденции са любими на звездите - Бела Хадид, Хейли Бийбър, Адисън Рей, Saweetie и други, които искат да са Криси Агилера, показваме надолу.

Усукан топ

Усукания около гърдите и врата шал се завръща, възродителката е Хейли Бийбър в елегантния, светлокафяв дизайн на Laquan Smith, с който посети френския президен Емануел Макрон - любим на нас моден момент от тази година, четем всичко за него ТУК,  а ТУК  насочваме откъде да си купите същата или подобна дреха. 

Пеперуден топ

Знаем, че Versace роклята на Дуа Липа за наградите "Грами“ носи супер pop-icon vibes, но сега можем категорично да "посветим" тоалета на Дуа на Кристина. Силуетът с пеперуда е любим на първата отдавна, а на втората - отскоро. 

"Нарязан" топ

Говорейки за пеперуди, наскоро забелязахме, че "разбриданите" топове, които също носят внушението на пеперудени крила, запърхват отново. Този стил пределно напомня на външния вид, който известните личности, включително Кристина Агилера, обичат за през деня като идеалното допълнение на кеп шапките и карго панталона. 

Много тънък колан

Вярно е: модата да се виждат прашките над панталон или пола се завърна. Когато Кендъл Дженър бе забелязана на разходка в Париж, облечена цялата в черно от Jacquemus с тънко коланче на корема, се сещаме за Кристина на MTV VMA събитието през 2000г..

Mid-Section

Целият гардероб на Адисън Рей е на практика машина на времето и няма никакво съмнение в съзнанието ни, че тя съзнателно желае да е като поп звездите от миналото, особено с този аксесоар, който разделя тялото на две, подобен на това, което Кристина Агилера носи на Зимните олимпийски игри през 2002 г.

Панталони с дупки

Добре, футуристичните панталони на Doja Cat не са съвсем изрязани и не са съвсем панталони, но разбирате какво имаме предвид.

Бодита с дупки

Отдавна ни беше ясно, че дупките ще бъдат "новите точки", но определено не бихме могли да предвидим, че подобно на монокини боди със странни странични изрези, ще се появи отново. Оставяме тази отговорност на самата кралица на изрязаните, накъсани и тесни дрехи, мис Ким Кардашиян, и готово...

Мини-рокли без презрамки

Вече сте съгласни за Адисън, нали? Роклята ѝ е толкова Кристина Агилега, особено съчената с токчета с връзки, точно както певицата прави на наградите VH1 Big през 2002 г.

Винтидж корсетни рокли

Първоначално обвинихме "Бриджертън" за скорошната лудост по корсетите, но не можем да забравим, че този строг, обгърнат от сексапил стил рокля е доста популярен в началото на хилядолетието. Визираме Кайли Дженър, която няма нищо против да изглежда като извадена от клип на "Dirrty" в тази JPG рокля. (Четете още: Кайли Дженър като омайна сирена във винтидж Jean Paul Gaultier на среща с Травис Скот)

Голо пъпче

Вляво е сценичен тоалет, а вдясно - рокля от червен килим, но средищната част на ансамблите на Кристина и Saweetie е много сходна. Не сме изненадани, че рапърката подхожда носталгично на наградите BET - все пак тя е огромен фен на анцузите и флип телефоните на Juicy Couture.

Изрязани кожени панталони

В допълнение към носенето на тези разголващи долнища, малката чанта Prada на Адисън също е 100% вдъхновена от доста близкото минало.

Бял кроптоп с дънки и черен колан

За известно време всички сякаш негласно, но нарочно, подценяваха силата на дръзкия колан. Той силно подобрява малко простия тоалет на Кристина на премиерата на филма "Осмата миля" и прави същото за Бела Хадид през 2019 г. - харесваме точно такива аксесоари - носещи стойност. 

Мини пуловери, мини поли и "ученическа" обувка

Да, "екипировката" на Агилера е всъщност от 1999 г., далеч преди нейната Dirrty фаза, но ние все пак обръщаме почетно внимание. Хейли Бийбър заменя няколко елемента от визията - жилетката за потниче, Мери-Джейнс обувките за мокасини - тази сладка, но все пак секси комбинация е подобна на това, което певицата носи на първите си Teen Choice награди.

More All fashion