Следва

Модната седмица в Лондон на живо онлайн

Коланът. Как да го носим

Понякога един малък детайл е достатъчен, за да промени съвсем облика ни, като яркочервено червило или плътна...

All fashion преди 14 години

Понякога един малък детайл е достатъчен, за да промени съвсем облика ни - яркочервено червило или плътна черна очна линия, нов свеж аромат, ярък лак за нокти, красив часовник и т.н.

За да намерим най-добрите варианти за успешно съчетаване на аксесоарите, които тази пролет ще са повече от просто подробност в облеклото, решихме да експериментираме с тях на живо, като едновременно с това показваме различни варианти да стоят върху дрехите ни.

Тази зима, а и идващата пролет, има един аксесоар, който ще свърши цялата работа, и то напълно в тенденциите, и това е коланът.

Мястото му е единствено и само пристегнат около талията ти, а дебелината и цветът нямат значение.

Използвай го върху всичко, той има уникалната способност да придава по-женствена форма на всяка дреха.



Първи вариант
Най-сексапилният му вариант е омотан около мъжка риза с навити ръкави, сладки пантофки или високи боти на голи крака. Само малко да се постопли и приложи тренда на голите крака и на дългото си сако, отново с колан около талията. До тогава спокойно го поставяй върху зимното палто.

Втори вариант

Последно открихме уникалното му приложение върху мъжкия тишърт, отново с леко навити ръкавки, като надолу си те представяме с легингс или секси скини джинси.



Трети вариант
Естествено, няма да пропуснем и класическите варианти като колан около туника и рокля. Много готино стои и когато облечеш дългата си пола като рокля, и й сложиш коланче. Лак или елистична материя, коланът тук има функцията по-скоро да подчертае хубавата ти женствени форми, отколкото да бъде център на внимание.

Четвърти вариант
Жилетките и пуловерите тази зима, освен че са върху всичко, могат да стоят чудесно и върху голите ти рамене. И един широк колан отгоре на талията ще разнообрази скучната им необходимост. Ако пуловерът е в сиво или беж, сложи цветен акцент, който ще фокусира цялото внимание върху талията ти.



Вариант пет
Същата идея я имай предвид и върху сакото или вълненотото палто, като не забравяш отново за навитите ръкави.

Вариант шест

А ако предпочиташ момчешката визия, вземи едно мъжко яке, може и с качулка, и смело пристягай с колан.

Идеите са много и със сигурност сме пропуснали нещо, но както и да го носиш, важното е да е съчетан с въображение и да е красиво.

Виж още за колана и при стайлинга на Глория в рубриката Експериментът възможен.

Очаквай другата седмица стилистични съвети как да носим така популярните напоследък granny shoes.

 

More All fashion