Следва

Наоми Кембъл в кампанията на Michael Kors - Есен/Зима 2021/22

Valentino, Fall 2021 Couture

Цветове на съвършенството 

Runway преди 2 години

Тази сублимна кутю колекция на Пиерпаоло Пачоли е точно това - доказателство, че цветовете са субстанция, способна да създава хармония, съвършенство, послание, когато е в ръцете и мислите на един наистина добър моден дизайнер. Вдъхновена е от Ренесанса - от изобразителното изкуство, корабостроенето, материалите, използвани в бита и изкуствата, от идеята, че човекът е центърът на света и заслужава да бъде облечен съвършено...

Някои от креациите в колекцията (като последната визия) отнемат над 700 часа работа и внимание, защото, според Пачоли, това е заслужаваме - майсторство, което да носим върху себе си. Всички визии, възхваляващи човека и значимостта му, са в галерията ни - много пух, пера, коприна, бляскави материи, кожа и текстури, издържани в най-докосващите цветове, носещи най-високото послание за достойнството на човека. 

 

 

 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.