Следва

Дебют на червения килим: 16-годишната щерка на Джулия Робъртс в Кан

Нова порция снимки на Сара Джесика Паркър и другарки от продължението на "Сексът и градът"

В последните няколко дни, където каквото папарак има, е ситуиран в Манхатън. Целият център на Ню Йорк е обсипан с колегите, дебнещи звездите, не че някога Ню Йорк е страдал от отсъствието им... 

Celebrities преди 2 години

Причината за засиления интерес е простичка - в Голямата ябълка се снима продължението на сериала "Сексът и градът".

На снимачната площадка, както и преди, основно виждаме главните героини, чиито роли изпълняват Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън. Към екипа все още не са се присъединили колегите им - мъже, като визираме Крис Нот, Джон Корбет и Дейвид Ейгънбърг.


Синтия Никсън

Сериалът, озаглавен "Историята продължава" (And Just Like That), отново разказва за живота на старите дружки Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлът Йорк. Другата им приятелка,  Саманта Джоунс, в ролята на която бе Ким Катрал, няма да се появи в шоуто. Припомняме, че тя самата реши да откаже участие. Според слуховете, актрисата е в конфликт с останалите участнички, в частност със Сара Джесика Паркър. Самата "Кари" отрича напълно тезата. 


Кой ще замени Ким Катрал в продължението на „Сексът и градът“


Не изпитвам неприязън към нея. Никога не съм казвала нещо подобно. И никога няма да кажа. Саманта просто не е част от тази история. Но тя винаги ще бъде част от нас. Без значение къде е и с какво се занимава", казва Сара Джесика по повод слуховете. 

"Да махат" грубо от шоуто героинята на Катрал не се наложи на създателите на сериала. Те отбелязаха,, че животът на героините им след 50-ата им година драстично се  променил, съответно няма нищо чудно, че се някои от приятелите си те са прекратили отношения. 

Героините ще се опитат да разкажат честната история за това, как живеят в Ню Йорк жените над 50. По тази причина отсъстствието на Саманта в сериала ще е достатъчно органично, просто защото на 50 вие вече с голяма доза логика не дружите с хора, с които сте били приятели на 30, обяснява главният контент-директор на HBO Maкс Кейси Блойс.


Кристин Дэвис

Продължението на сериала ще се състои от 10 епизода по 30 минути всеки. Засега датата на премиерата е наизвестна. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 3 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.