Следва

Големите любовни истории: Риана и A$AP Rocky

Дебют на червения килим: 16-годишната щерка на Джулия Робъртс в Кан

Хубавото, изключително нежно момиче, което носи цялата енергия на мама 

 

Celebrities преди 2 години

16-годишната Хейзъл - нежна, руса и прекрасна, придружи татко си Даниел Модър, който е оператор, на премиерата на филма му „Flag Day“ на Фестивала в Кан. Синеоката тийнейджърка носи кайсиено жълта миди рокля-риза, небрежно вързана на опашка коса и минимално количество ефирен грим. Нежно колие и прелестни обувки от черен лак с каишка около глезена допълват това искрящо от младост съвършенство.  


Street Style вдъхновения: Най-доброто от улиците на Кан



Айрис Лоу - ТАЗИ прическа и този Dior!


Джулия и Даниел се женят на 4 юли 2002 година. Близнаците им, Хейзъл и Фин, се раждат на 28 ноември 2004 година, а третото им дете - Хенри, през 2007 година.

 

More from View Sofia

Има ли значение ринопластиката, след като си най-обичаната кралица на света: Рания преди намесата

Celebrities преди 1 година

Кралицата на Йордания, обожаемата съпруга на крал Абдула II, се възприема като икона на стила и една от най-красивите жени в съвременните монархии - наричат ​​я „диамантът на Близкия изток“. Въпреки това не може да се твърди, че Рания е наследила външния си вид. Връщаме се в младостта и разбираме, че не всичко е, каквото изглежда, което никак не пречи да си прекрасен. 

Taste Sofia: La Bottega, италианското сърце на София

Food преди 2 години

Taste Sofia - една поредица за фини летни удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и става все по-неотделима част от света. С неговото безкрайно разнообразие, с неговите фантастични възможности и с усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ... 

More Celebrities