Следва

Когато технологиите работят за теб дори в най-досадните домакински задължения

Големите любовни истории: Риана и A$AP Rocky

Такава любов да живееш... 

Love преди 2 години

Въпреки опитите на Риана и A$AP да пазят връзката си като сакрална тайна, тя се разгръща право пред очите ни и няма как да не се радваме на факта, че най-накрая ни позволяват да почерпим от любовта им. Любопитната двойка, известна със своята сдържаност, все пак има пропуски откъм конфиденциалност и от време на време биват хванати във флирт или дребни ласки. Разказваме си приказката на най-стилната, чаровна и цветна двойка, която познаваме, от както той я хвана за дупето на VMA през 2012-та, през ревностната история с Дрейк до това чаровно коктейлче на тераса в Бронкс миналата седмица... 

През 2012 наградите VMA са благословени с появата на Rocky в представлението на Ри, дошъл да подкрепи изпълнението й на песента “Cockiness (Love It)”. Прехвърчат искри и не от сцената, а между двамата приятели, които явно флиртуват, а рапърът дори игриво и смело, но нежно, хваща дупето на Рири. По това време нищо неподозиращите фенове само гадаят за отношенията им, а някои оправдават флирта със сценично поведение, както и да е, смятаме това за публичното начало на любовта им. 

via GIFER

През следващата година все по-често им се налага (не че го приемат за задължение) да отричат слуховете за каквото и да било между тях, освен приятелство и колегиалност. Тогава A$AP има връзка с модела Шанел Иман и в интервю разказва, че колкото и да е секси Риана, той не гледа по този начин на нея: "Обичам Рири като приятелче”. По същото време излиза и клипът към песента му "Fashion Killa” с нейно участие, където Риана служи като муза на артиста и двамата са по-сладки от най-сладкото нещо, за което се сещате... 

via GIPHY

Взаимната им любов към модата ги свързва отново на ревю на Върджил Абло за Louis Vuitton през 2018 в Париж. На същото ревю присъстват звездните им колеги Ким Кардашян, Кание Уест, Травис Скот, Кайли Дженър и Наоми Кембъл, но сякаш съдбовно Риана и Rocky са настанени удобно един до друг на първия ред - сега си даваме сметка, че "организацията" на местата е всичко, но не и случайна, а начинът, по който той е в черно, а тя в бяло, говори за една изключителна ин и ян хармония между мъжа и жената. 

През декември на 2019, някак с повече непукизъм, Риана и A$AP Rocky правят първия си дебют на Червен килим на Модните награди в Лондон. Това се случва малко преди раздялата й с бизнесмена Хасан Джамил, с който имат тригодишна връзка.

Неусетно се пренасяме в лятото на миналата година, когато феновете се молят на Риана за нова музика, а тя решава да ги удостои с честта, наречена Fenty Beauty. Междувременно A$AP се появява в кампания на собствения й бранд като за въпросното начинание тя съобщава, че линията продукти ще е за всички, защото грижата за кожата не познава пол и раса. Това навярно обяснява появата на Rocky, но също така стартират и подновени слухове и въпроси за взаимоотношенията им, очевидно оправдани. 

По-късно, в разгара на същото лято, тя го придружава в интервю пред GQ - много чаровни и много себе си. Там тя шегувито оплюва модните му решения отпреди години със сладки подигравки, точно както обикновено във всяка развита връзка - жената има какво да изкритикува, но го прави обичливо. 

via GIPHY

В края на 2020-та двамата все още, неуспешно опитвайки се да заблудят феновете си, са хванати в крачка, за ръка, синхронично облечени в черно и еднакви маски. Къде ли? Прекарват Коледа в Барбадос със семейството на Рири. Там те най-накрая са видяни и да се целуват, което най-накрая потвърждава всички почти 10-годишни слухове и надежди.

Тазгодишният април двойката присъства на частно парти в Ел Ей и докато вечерта им преминава отлично в смях и ласки, неочакваната поява на бивш разклаща обстановката. Рапърът Дрейк е този, с когото Риана има сложни отношения преди Rocky и Хасан - припомняме, че през 2012 Дрейк и Крис Браун (първата голяма любов на Рири) типично по мъжки, скочиха в бой заради красавицата. Миналия месец пък фенове забелязаха, че певицата е покрила татуса на акула, който Дрейк също има - предполага се, че това официално бележи края на приливите и отливите на техните отношения. Източници твърдят, че на въпросното парти в Ел Ей, присъствието на бившия в компанията на A$AP не е оценено с въодушевление от новата половинка на Риана, но поне до бой не се стига. 

via GIPHY

В скорошно интервю Rocky за пръв път се открехва за връзката им, това е и първият път, в който някой от двамата говори от първо лице по въпроса. Разказва, че животът му във връзка е много по-сладък, отколкото ергенския. Без срам признава своята привързаност към Риана и я нарича "любовта на живота ми”. A$AP споменава и за присъствието на Ри в предстоящия му биографичен филм, който "разказва истини” според рапъра... така, че може би ще разберем още и много за тях скоро... Излиза, че двамата се познават като приятели и колеги от доста дълго време и явно това е причината да се разбират толкова добре и в романтичен план. Химията помежду им ни говори, че времето прекарано заедно е свързано със забавление, съвместна работа и истинска любов - а ако това не е повод за вдъхновение за нова музика и много добри стилови моменти, не знаем какво друго е. Представяме си влияеща на модата връзка от ранга на Кание и Ким, но без горчивия край. Двамата последно виждаме преди около седмица в Бронкс, пийващи коктейли, облечени твърде много за лятото, но безкрайно усмихнати и нежни. Следим всичко около тях постоянно и обезателно, защото тяхната любов е чиста красота!


 


Уличният стил на звездите: Риана и A$AP Rocky в Ню Йорк


 

More Love