Следва

Това са те! 14-те най-красиви тоалета от току-що приключилия Фестивал в Кан

Перфектна и любопитно придружена: Адел на финалите на NBA

33-годишната певица крайно рядко се появява пред публика, но ето че вчера на фотографите, отразяващи мача между "Милуоки" и "Финикс" във финалната серия плейофи на NBA, им провървя - сред зрителите се оказа и Адел, носителка на 15 награди "Грами" 

Celebrities преди 2 години

Ефектна с чудесните си грим и коса и в перфектна физическа форма (припомняме, че драматичното отслабване с 45 килограма на Адел беше Темата на по-миналата година), звездата носи на мача черен клин и тениска, отлично подчертаващи тялото, плюс манто, сандали и крупни бижута от жълто злато. Съгласно санитарните норми на щата Аризона, певицата е почти през цялото време с маска на лицето. 

Адел е привърженичка на домакините в мача - клуба "Финикс", съответно с ентузиазъм развява флага им през целия мач, независимо от неблагоприятния изход - "Милуоки" надиграха "нейните" момчета и вече са на крачка от титлата в шампионата на NBA.

На събитието бяха засечени и други звездни присъствия: актрисата Ванеса Хъджинс, хип-хопърът Лил Уейн и баскетболистът Леброн Джеймс.


Леброн Джеймс


Лил Уейн

На Адел компания прави близкият й приятел, спортният мениджър Рич Пол. В понятието "близък приятел" влагаме точно това, но веднага правим уговорката, че западните СМИ веднага заподозряха възможността, в този конкретен случай, приятелството да е получило приятно развитие. Предстои да видим какво ще излезе от тази споделена спортна страст...

Иначе, рапърът Skepta, с когото Адел неотдавна бе фоторафирана на шопинг-тур, на фона на ширещите се слухове за любовен роман между двамата, не присъства на мача. Отделно, самата Адел опроверга информацията за романтични отношения между нея и музиканта. 

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 23 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.