Следва

MY MIX, My Love: Шопинг сайтът на The Mall, заради който искаме да сме на 16...

Наоми Кембъл в кампанията на Michael Kors - Есен/Зима 2021/22

Американският бранд Michael Kors празнува тази година 40-годишен юбилей - отличен повод да избухнеш с рекламна кампания. При положение, че имаш на своя страна звезди като Наоми Кембъл, Каролин Мърфи, Лия Кебеде, Бела Хадид, Адут Акеч и Виктория Черети

All fashion преди 2 години

Локацията на снимките е Бродуей - от обектива на Inez & Vinoodh се улавят Театър Шуберт и ресторант Sardi, а самото настроение на кампанията ни връща към бляскавата ретро-класика.


Наоми Кембъл

"Връщайки се повече от 40 години назад, ме връхлитат невероятни спомени, изпълнени с изключителна енергия и невероятни хора, които Ню Йорк донесе в живота и кариерата ми, споделя Майкъл Корс. - Тази колекция и кампанията за нея са празник на възродения градски живот, на желанието да се появиш на улицата, получавайки удоволствие от процеса на обличане и в крайна сметка да превърнеш улицата в подиум. Живот като театър, живот като фантазия".


Michael Kors, Fall, 2021Каролин Мърфи

В рекламната си кампания дизайнерът снима дрехи и аксесоари от капсулната колекция MK40 Reissue Capsule, вдъхновена от архивите на бранда. В нея влизат 15 отделни артикула, като всеки е снабден със специален QR-код, позволяващ да се проследи историята на конкретната дреха. 


Michael Kors Fall/Winter 2021/2022


Michael Kors Fall/Winter 2021/2022 

More All fashion