Следва

Списъкът на победителите в Кан 2021: Кой какво спечели

Най-интересните тоалети на вечерята amfAR в Кан

В рамките на приключилото в събота вечер 74-ото издание на Фестивала в Кан, се проведе едно от най-тържествените светски събития в света - благотворителната вечеря на amfAR, специализираната в изследвания срещу СПИН фондация. Събитието е изключително престижно, изобилства от знатни гости, съответно на това, Червения му килим обикновено е супер ефектен. 

Celebrities преди 2 години

Както повелява традицията, и тази година празничната вечеря се проведе в Hôtel du Cap-Eden-Roc, а водеща на вечерта бе Шарън Стоун. 63-годишната холивудската красавица е прекрасна в нежната си лавандулова рокля с презрамки от Dolce & Gabbana и обемните обици, чудесно комбинирани с късата й прическа. Компания на Шарън на червения килим правят Мария Бакалова, колегата им Реджина Кинг, моделите Стела Макуел, Натаъша Поли, Синди Бруна и други елегантни и не точно елегантни, а по-вярното - ефектни дами, чиито стил-избори показваме надолу. 


Модната гала amfAR 2019: Кой какво облече?



Шарън Стоун


Синди Бруна


Стела Максуел


Реджина Кинг


Наташа Поли


Фарет


Мария Бакалова


Еволюция на стила: Мария Бакалова



Мао Сяосин


Елън фон Унверт


Изабел Гети


Барбара Валенте


Бела Торн


Акон Чанку


Хана Крос


Лусита Кеш


Марина Рей Барбоса


Санта Димопулос


Ана Андрес


Джесика Уанг


Киара Сампайо

Ванеса Мъди

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.